Paula Riemersma wil met Oranje Nassau en Futsal Omlandia dames hogerop

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Paula Riemersma voetbalt zowel op het veld als in de zaal. Voor Oranje Nassau is ze op het veld actief en in de zaal speelt ze voor Omlandia Futsal dames 1. Als ze een keuze voor veld of zaal moest maken en met wie ze wel een avondje wil stappen valt te lezen in onderstaand vraaggesprek wat ze had met Puurvoetbalonline.

image-2014-09-22
 Paula Riemersma in actie voor Futsal Omlandia Dames
 
Paula jij voetbalt op het veld voor de dames van ON. Wat zijn jullie verwachtingen voor dit seizoen: Dat we er samen een leuk en gezellig jaar van maken. En verder dat we als team beter worden.
Dezelfde vraag maar nu wat betreft Omlandia Futsal dames 1: Dat we kampioen worden en zorgen dat het een gezellig jaar wordt.
Wat maakt jou als veldvoetbalster beter doordat je ook aan zaalvoetbal doet: Ik leer door het zaalvoetbal zo te lopen dat ik steeds weer vrij kom te staan. Dat probeer ik naar het veld te vertalen.
Jij studeert Sport en Bewegen aan het Alfa College. Ik heb het idee dat velen deze opleiding ook volgen. Daarom de vraag wat zijn qua baan jouw toekomstperspectieven: Hierna wil ik naar de ALO, en daarna wil ik uiteindelijk werk gaan zoeken als sportdocent.
Een van jouw teamgenootjes bij Omlandia schijnt een voetbalschoenen-tic te hebben. Ben jij ook iemand die meerdere paren in de kast heeft staan: Nee totaal niet. Het boeit me eigenlijk niet echt waar ik op voetbal. Ze moeten goed zitten en meer niet
Jij speelt zowel op het veld als in de zaal samen met José de Jonge. Een bewuste keuze of puur toeval: Geen bewuste keuze maar wel heel leuk.
Sommige supporters van FC Groningen waren in alle staten na de nederlaag tegen Cambuur Een logische reactie of: Ik vond het wel jammer, maar je moet natuurlijk wel bedenken dat FC Groningen niet altijd kan winnen. Het is een goede subtopper.
Als jij zou moeten kiezen tussen veld en zaal waar zou je voor kiezen: Ik denk op het moment voor zaalvoetbal. Ik heb daar wel echt een nieuwe passie in gevonden.
Ben jij voorstander van dat we in het amateurvoetbal met een blauwe kaart gaan werken of zeg jij, dit is nieuw voor mij: Ja, lijkt me heel goed als dat ook inderdaad gaat zorgen voor meer sportiviteit.
Je ziet steeds meer dat voetballers/sters zich na afloop niet op de club douchen. Wat is daar volgens jou de reden van en hoe is dat bij ON en Omlandia Futsal: Ja mij maakt dat eigenlijk nooit zo veel uit. Bij Omlandia doucht iedereen altijd wel en ergens hoort dat ook zo.
Jij speelde vorig seizoen nog voor de A 1 van Oranje Nassau. Was dat niet fysiek erg zwaar of zeg jij, daar ben ik sterker van geworden: Ja dat was fysiek erg zwaar, maar de jongens deden vaak in de duels wel rustiger aan bij mij. Dus kreeg ik geen vervelende blessures.
Wie wordt er dit jaar landskampioen volgens jou en waarom: PSV, dat heeft volgens mij het beste team
Met welke speler uit de eredivisie zou jij wel een avondje willen stappen en waarom: Hateboer en Hoesen, geen commentaar verder.
Waar liggen jouw persoonlijke ambities: Om me verder te ontwikkelen in het zaalvoetbal en uiteindelijk op een hoger niveau te gaan spelen.