Puurvoetbalonline in gesprek met … Jeroen Zwart ( Rood Zwart Baflo)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Puurvoetbalonline in gesprek met Jeroen Zwart over het laatste nieuws uit het Rood Zwart Baflo-kamp. Het laatste nieuws gaat over de naderende competitie en de rode kaart die doelman Rick Folkers kreeg in het duel tegen TLC-zaterdag.

 Jeroen Zwart

Hallo Jeroen, een prima voorbereiding met Rood Zwart Baflo gehad: ,We zeker een aardige voorbereiding gehad. Jammer dat we onze laatste wedstrijd voor de beker tegen TLC verloren. We waren veel beter tot onze keeper, Rick Folkerts, een rode kaart kreeg. Dat was echt jammer want met elf tegen elf hadden we denk ik niet verloren.”

Waar werd jullie doelman er voor uitgestuurd: ,Voor natrappen.”

Dus dat kan weleens een stevige schorsing worden: ‘Ik hoop het niet maar hij is er een paar jaar gelden ook al een keer uitgestuurd. Ik hoop niet dat zoiets meetelt maar vrees van wel.”

Dus de kans is aanwezig dat Rick Folkerts een aantal duels afwezig is. Wie moet er dan in het doel: ‘Ik denk Jeroen Pomstra die voor aanvang van dit seizoen is overgekomen van v.v. Hoogezand.”

Die heeft daar op niveau gekeept: ‘Dat weet ik eerlijk gezegd niet. Ik dacht dat hij daar wel een aantal duels op niveau gekeept had maar hoe hij is als doelman durf ik niet te zeggen. Ik heb hem nog niet veel in actie gezien.”

Wat is jullie doelstelling voor het komend seizoen Jeroen: ‘Je hoopt altijd beter als een seizoen eerder. Maar wat echt de doelstelling wordt is lastig maar dat wordt misschien deze week meer over duidelijk omdat onze trainer, Sander Tromp, vast wel een doelstelling heeft.”

Als ik zeg, een periode. Wat zeg jij dan: ‘Ik pin mij nergens op vast maar dat zou wel mooi zijn. Maar we zullen het zien. Als we een beetje goed beginnen zit dat er misschien wel in.”

\