'Geen amateurvoetbal' met Jeroen Schut, Gronitas-zaterdag

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Jeroen Schut speelt nu nog voor de zaterdagtak van Gronitas. Vanaf volgend speelt hij echter voor SC Stadspark die uit een fusie tussen Gronitas en De Vogels is ontstaan. Jeroen is de volgende hoofdpersoon in de rubriek ‘ Geen amateurvoetbal’ waarbij het over veel onderwerpen gaat maar niet over het amateurvoetbal.  

jeroen


Het verdwenen vliegtuig met ruim 200 passagiers aan boord houdt de gemoederen nog steeds bezig. Wat vindt jij van dit raadsel: Het is zoeken naar een speld in een hooiberg en ik hoop dat het wel gevonden gaat worden.

Op de site van RTV Noord stond, het roer moet om bij Be Quick. Ze zullen spelers moeten betalen als ze topklasse willen spelen. Eens of oneens: Ik ben tegen betalen in het amateurvoetbal dus ben het niet eens met RTV Noord.

Op internet gaat het verhaal dat Wesley Sneijder voor 15 miljoen weg mag bij Galatasaray. Is Sneijder dat nog waard volgens jou: Ik vind het bedrag voor Sneijder veel te hoog maar dat kun je wel van meerdere spelers zeggen. De bedragen die erom gaan bij transfers vind ik echt te ver gaan.

Dat de pomphouders in de grenstreken niet blij zijn met Den Haag snap jij volkomen: Ja ik vind ook dat de pomphouders maar ook de Nederlanders zelf de dupe zijn van die belachelijke brandstofprijzen. Afgelopen zondag was ik in België en daar was diesel bijna 0,27 cent de liter goedkoper dan hier.

Geloof jij dat Chelsea het Vitesse verboden heeft om mee te strijden om het kampioenschap: Ik kan me niet voorstellen dat Chelsea dat verboden heeft. Ik neem aan dat ze uit hun uitgeleende spelers het hoogste willen halen. Dat is toch wel belangrijk bij een eventuele doorverkoop aan andere clubs na verhuring.

Sierd de Vos wordt door velen geprezen als commentator en anderen vinden het helemaal niets. Tot welke groep behoor jij: Ik mag die Sierd de Vos wel. Hij heeft altijd een aparte manier van presenteren en daar stoor ik mij echt niet aan.

Wat verwacht jij van het Nederlands Elftal in Brazilië: Ik hoop dat ze het goed gaan doen maar ik ben niet onder de indruk van het huidige Nederlands elftal helaas.

Ajax wordt de kampioen van de armoede genoemd. Terecht of zeg jij, dan had de rest maar beter moeten presteren: Wie boven aanstaat is de terechte kampioen en Ajax is dat op dit moment.

Dat de popgroep The Scene met de tegen de gevreesde ziekte vechtende zanger Thé Lau op Pink Pop optreedt spreekt jou meer aan dan het optreden van de Rolling Stones: Ik heb het concert van de Stones gezien op de drafbaan in Groningen en dat vond ik al mooi hoor.

Het schietincident in Deurne geeft aan dat men sneller voor eigen rechter gaat spelen: Kijk we weten niet wat daar precies is gebeurt maar wees eerlijk als je zelf in je eigen zaak een pistool hebt en er komen overvallers binnen en die schieten je personeel of echtgenoot neer en vallen daarna jou aan dan schiet je toch ook.

Hoe gaat jouw top drie van jouw meest memorabele sportmomenten eruit zien:

1Nederland Europees kampioen in 88 in München.

2De Olympische ploeg van Nederland die op de winterspelen een topprestatie heeft geleverd.

3 Dat Feijenoord  in 2002  de UEFA-cup won tegen Dortmund.

Fox was niet blij met de verplaatsing van het duel Ajax-ADO naar 16.30 uur. Logisch deze reactie of zeg jij iets anders:  Ik snap dat  best wat Tv-rechten betreft maar Fox verdient er genoeg eraan.

Als FC Groningen de play offs haalt gaat het ook Europa in: Fc Groningen zet nu een goede reeks neer maar in de play-offs is het de afgelopen jaren net niet. Ik hoop dat ze Europa ingaan das mooi voor iedereen die de FC supporter is  maar ik juich niet te vroeg.

Er worden dit jaar meer vakanties naar het buitenland geboekt dan in andere jaren. Geldt dat ook voor jou: Ik weet nog niet wat ik ga doen deze zomer heb nog geen plannen gemaakt.