Ruben Hummel: Omlandia is vet goed.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Ruben Hummel voetbalt als 1e jaars D-junior voor Omlandia Ten Boer. Ruben kreeg net als zijn teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mocht beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl, het jeugdteam van de maand.
ruben

Ruben jij voetbalt voor de D-junioren van Omlandia. Heb jij altijd al voor Omlandia gevoetbald:
Ja vanaf de F-junioren

Wat is jouw positie in het team en wat is er leuk aan dat team: Rechtsback of links-mid. Het team is grappig. En verder is alles wel leuk.

Jullie worden dit jaar gecoacht en getraind door Simon Schuil en Jordi Hospers. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van jouw trainers: Open aannames en eerste aanname.

Omlandia is: Vet goed

Jullie hebben vast ook activiteiten voor school die thuis moeten gebeuren. Is dat te combineren met het volgen van de trainingen: Ja heel makkelijk.

In Ten Boer ligt nog geen kunstgrasveld. Zou jij dat toejuichen als dat gebeurde en zo ja waarom: Ja natuurlijk dan kun je altijd voetballen!

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur: Geel met paars.

Op dit moment is Ajax koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jouw kampioen van Nederland: Dit blijft Ajax 

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen: Nederland eindigt in de kwart finale

Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Omlandia aanwezig: Ja en ik ga ook altijd mee met de uitwedstrijden als ik niet zelf hoef te voetballen.

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Tadic en Piazon

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: Stekelenburg, Van der Wiel, De Vrij, Indi, Blind, Van der Vaart, Sneijder, Strootman, Robben, Van Persie, Lens

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Met Arjen Robben.