Sem Nissen: Alles is leuk aan Omlandia D1.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Sem Nissen is geboren op 10-02-2002 en voetbalt als 1e jaar D-junior voor Omlandia Ten Boer. Sem  kreeg net als zijn teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mocht beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl, het jeugdteam van de maand.


sem

Sem jij voetbalt voor de D-junioren van Omlandia. Heb jij altijd al voor Omlandia gevoetbald
:Ja vanaf de F-junioren voetbal ik al voor Omlandia. 

Wat is jouw positie in het team en wat is er leuk aan dat team: Ik sta voorstopper. D1 is leuk omdat we goed voetballen, en er zijn leuke teamgenoten en we hebben goede trainers en leiders. Eigenlijk vind ik alles leuk aan D1.

Jullie worden dit jaar gecoacht en getraind door Simon Schuil en Jordi Hospers. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van jouw trainers: Heel erg veel, zoals goed positiespel spelen

Omlandia is: Een leuke vereniging.

Jullie hebben vast ook activiteiten voor school die thuis moeten gebeuren. Is dat te combineren met het volgen van de trainingen: Ja, dat is geen enkel probleem

 In Ten Boer ligt nog geen kunstgrasveld. Zou jij dat toejuichen als dat gebeurde en zo ja waarom: Ja, dan is het veld tenminste altijd goed bespeelbaar.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur: Mijn schoenen zijn geel        

Op dit moment is Ajax koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jouw kampioen van Nederland: Ajax

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen: Helaas niet ver vrees ik.

Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Omlandia aanwezig: Soms wel maar lang niet bij iedere wedstrijd.

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Pelle

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: Qua opstelling geen idee maar ik zou ze op de training veel partijtjes laten spelen

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Met een speler van FC Groningen. Het lijkt me namelijk leuk om in de Euroborg te voetballen.