Noah Darwinkel (Omlandia D1): Ik denk dat PSV kampioen wordt

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Noah Darwinkel  is geboren op 23-08-2002 en voetbalt als 1e jaar D-junior voor Omlandia Ten Boer. Noah kreeg net als zijn teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mocht beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl, het jeugdteam van de maand.

 


noah

Noah jij voetbalt voor de D-junioren van Omlandia. Heb jij altijd al voor Omlandia gevoetbald: Ja al vanaf dat ik vijf jaar was

Wat is jouw positie in het team en wat is er leuk aan dat team: Ik sta vaak links of recht op het middenveld. De sfeer is goed. Alles is leuk aan het team

Jullie worden dit jaar gecoacht en getraind door Simon Schuil en Jordi Hospers. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van jouw trainers: Met het buitenste been aannemen, strak inpassen, positiespel. En nog veel meer.

Omlandia is: Een leuke en prima club

Jullie hebben vast ook activiteiten voor school die thuis moeten gebeuren. Is dat te combineren met het volgen van de trainingen: Ja hoor.

 In Ten Boer ligt nog geen kunstgrasveld. Zou jij dat toejuichen als dat gebeurde en zo ja waarom: Ik zou dat wel toejuichen want dan kunnen wij ook met slecht weer voetballen.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur: Licht blauw met donker blauw

Op dit moment is Ajax koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jou kampioen van Nederland: Ik denk PSV

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen: Halve Finale

 Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Omlandia aanwezig: Nee soms kijk ik.

 Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Tadic

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: Stekelenburg; Blind, van der Wiel, Martins Indi, De Vrij; Sneijder, Strootman, van der Vaart; Van Persie, Robben, Kuyt.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Met Arjan Robben. Omdat hij een van de beste spelers van het Nederlands elftal is.