Melle Elgersma(Omlandia D1): Ik wil wel een dag met Erwin van de Looi willen ruilen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Melle Elgersma  is geboren op 05-12-2001 en voetbalt als 2e jaar D-junior voor Omlandia Ten Boer. Melle  kreeg net als zijn teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mocht beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl, het jeugdteam van de maand.

                               melle


Melle jij voetbalt voor de D-junioren van Omlandia . Heb jij altijd al voor Omlandia gevoetbald:
Ja ik speel al sinds mijn 7e toen ik op voetbal ging voor Omlandia

Wat is jouw positie in het team en wat is er leuk aan dat team: Ik speel op linksback, het leuke aan het team  het is gezellig en kunnen goed samen overweg.

Jullie worden dit jaar gecoacht en getraind door  Simon Schuil en Jordy Hospers. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van jouw trainers : We zijn veel bezig geweest met de balaanname.

Omlandia is: Heel gezellig en een goede sfeer op zaterdagen zijn er altijd veel mensen aanwezig.

Jullie hebben vast ook activiteiten voor school die thuis moeten gebeuren. Is dat te combineren met het volgen van de trainingen: Ja heel goed ik zit in groep 8 we hebben niet zo vaak huiswerk.

In Ten Boer ligt nog geen kunstgrasveld. Zou jij dat toejuichen als dat gebeurde en zo ja waarom: Ik zou er blij mee zijn want vaak als het regent ligt het veld er niet goed bij dan kunnen we tenminste bij wat minder weer ook voetballen.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur:  Ik heb fel gele Nike schoenen.

Op dit moment is Ajax  koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jou kampioen van Nederland: Ik denk dat Ajax wel weer kampioen word. Maar ik hoop dat Feyenoord het word.

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen:  Ik denk dat Nederland de groepsfase wel overleeft samen met Spanje  maar dat ze niet verder komt dan de 1/16 finale komt.

Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Omlandia aanwezig: Ja, ik ben bij iedere thuiswedstrijd aanwezig als het kan

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Ik vind dat Jean-Paul Boëtius het heel goed doet bij Feyenoord.

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien:  Cillissen; Janmaat, Virgil van Dijk, Ron Vlaar, Daley Blind, Sneijder, Kevin Strootman, Jonathan de Guzman; Lens,  Robin van Persie,  Arjen Robben

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Ik zou wel willen ruilen met Erwin van de Looi omdat ik wel eens hoofdtrainer van FC Groningen wil zijn.