Aanmelden keepersdag Keeperscenter Noord kan nog steeds

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Keeperscenter Noord organiseert op dinsdag 29 april 2014 i.s.m. v.v. Grijpskerk een keepersdag voor jeugdkeepers, jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Onder deskundige leiding van trainers van Keeperscenter Noord wordt getraind op allerlei onderdelen van het keepersvak.

kcnnn
Het programma bestaat uit een ochtend- en middagtraining. Wat kan de deelnemer nog meer verwachten: Kans op de prijs van de talentvolste keeper/keepster, een lunchpakket en een certificaat.

Al met al belooft het een onvergetelijke dag te worden en de kosten voor deelname zijn 17,50 Euro. Er kan maar een beperkt aantal deelnemers worden ingeschreven. Vandaar dat men wordt verzocht zich z.s.m. aan te melden. Want: ‘Wie het eerst komt wie het eerst maalt’.

Aanmelden kan tot 27 april via het aanmeldformulier op de website: www.keeperscenternoord.nl. De aanmelding is pas geldig als het inschrijfgeld (17,50 Euro per deelnemer) is overgemaakt op rekeningnummer (IBAN) NL36 INGB 0006 1067 83 t.n.v. R. Krol te Ten Boer.

Alle deelnemers krijgen een bevestiging en meer informatie wordt via de post of per e-mail opgestuurd. Aan de jeugdcommissie en/of jeugdkeeperstrainer het verzoek de jeugdkeepers op de hoogte te brengen van de keepersdag. Zou u tevens onze keepersdag op uw website willen vermelden? Met vriendelijke groet, Remo Krol

Bovenstaande brief werd naar ruim honderd verenigingen in Groningen en Friesland gestuurd en tot nu toe heeft Remo Krol twintig aanmeldingen binnen. De ervaren keepertrainer hoopt uiteraard op meer waarbij hij denkt aan maximaal tachtig keepers. ,,Dat zou inderdaad fantastisch zijn maar als het aantal aanmeldingen ruim boven de veertig komt ben ik ook niet ontevreden aldus Krol die wel verbaasd is dat de meeste aanmeldingen tot nu toe uit Friesland komen. ,,Dat is inderdaad een beetje opvallend maar dat kan natuurlijk ook komen dat de brief of mail nog niet binnen een vereniging met de direct betrokkenen is besproken of nog niet op de website van de desbetreffende vereniging is geplaatst. Maar gelukkig hebben we nog even om deze keepersdag onder de aandacht te brengen. Want het zou jammer zijn als de jeugdige keeper die wel interesse heeft door zijn club of trainer niet geïnformeerd wordt.