Geen amateurvoetbal met Petrit Hoxhaj (Be Quick 1887)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Petrit Hoxhaj voetbalt voor topklasser Be Quick. De student commerciële economie is de volgende hoofdpersoon in de rubriek ‘Geen amateurvoetbal’ waarin het overal over gaat behalve over het amateurvoetbal in onze regio.

1475979 10201962719084166 1978533681 n
Geert Wilders houdt Nederland aardig in de ban. Moeten we dat soort types niet minder podium geven:
Geert Wilders heeft een eigen mening en dat mag in Nederland gelukkig ook. Alleen ben ik het daar niet mee eens. Wat ik wel pijnlijk vindt om te zien is dat sommige mensen wel achter hem staan en dat vind ik soms best eng.

Na de overwinning op Vitesse was alles weer hosanna bij FC Groningen. Waan van de dag of een realistisch beeld: FC Groningen heeft een matig selectie. Met deze spelers zullen zij nooit Europees voetbal halen. Waan van de dag.

Neno Gudelj is de ook voor jou een kandidaat om namens Nederland mee te gaan naar Brazilië: Nee, hij heeft al voor Servië gespeeld en dan moet je niet switchen

Dat Nederland nog steeds aan het Eurovisiesongfestival meedoet, is totale waanzin: Ja, ik vind het een politiek spel. Van mij hoeven ze niet meer mee te doen.

Veel huisartsen luiden de noodklok richting de ouderenzorg. Zij vrezen dat veel bejaarden in eenzaamheid zullen sterven. Hoe denk jij hierover: Ja, in mijn cultuur is het anders geregeld. Dan blijven de ouders bij de jongste zoon wonen. Ik zou mijn ouders nooit naar een verzorgingscentrum toe sturen.

Het is een teken aan de wand dat heel veel lokale partijen prima zaken hebben gedaan bij de Gemeenteraadsverkiezingen: Ja, dat had ik niet verwacht. Maar dat zegt inderdaad wel wat. Overigens vind ik dat wel mooi om te zien, nu krijgen lokale partijen meer invloed in hun gemeente.

De Atoomtop, was alleen maar de Barack Obama-show: Ja, althans zo deed de media dat voorkomen. Ik vond het wel mooi om te zien dat de president van Amerika toch echt wel de machtigste persoon is op de wereld.

Mark Rutte had volgens velen tijdens de Atoomtop wel wat minder nederig mogen zijn: Heb ik niet gezien helaas, ook mijn aandacht ging naar Obama.

Sierd de Vos wordt door velen geprezen als commentator en anderen vinden het helemaal niets. Tot welke groep behoor jij: Tot de eerste groep.

Het veelvuldig analyseren van wedstrijd op TV loopt steeds meer de pan uit of voegt het voor jou nog wat toe: Zeker, en helemaal Jan van Halst kan er met zijn Pierrot wat van. Ik zeg daarom, lekker voetballen en dat is voor sommige moeilijk genoeg.

Over enkele maanden mogen al degene die er geen verstand van hebben weer welkom heten in allerlei praatprogramma rond het WK. Leuk of alleen maar programmavulling: Leuk. Voetbal is voor ons allemaal.

Op 18 maart beefde de aarde weer in de buurt van Loppersum, Middelstum en Uithuizen. Wordt het geen tijd dat Den Haag dit als een serieus probleem gaat zien: Ja zeker. Het lijkt mij niet fijn om daar op dit moment te wonen. Daarom begrijp ik dat men zich daar zorgen maakt.

Oranje heeft in Brazilië niets te zoeken: Met pijn in mijn hart moet ik toegeven dat dit het eerste Nederlands elftal is waarbij ik denk dat ze helemaal geen kans maken.

Guus Hiddink heeft zijn staf rond het Nederlands Elftal bijna gereed. Was jij verbaasd dat Ruud van Nistelrooy tot de staf gaat behoren: Nee, wat een carrière heeft deze spits gehad. Mooi dat hij er bij zit, zal heel goed zijn voor de jonge spitsen.

De FIFA maakte deze week bekend dat het vorig jaar vijftig miljoen winst heeft gemaakt. Is dat bizar of denk jij dat past bij een grote bond als de FIFA: Ik studeer commercieel economie, uiteindelijk behaald de markt dat. Het is dus niet bizar. Wij kijken allemaal graag naar de voetbalwedstrijden dus het is logisch dat er zoveel geld in omgaat.