Luc Bergman (Omlandia D1)komt met een verrassend Oranje.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Luc Bergman is geboren op 26-11-2002 en voetbalt als 1e jaar D-junior voor Omlandia Ten Boer. Luc kreeg net als zijn teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mocht beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl, het jeugdteam van de maand.

LUC

Luc jij voetbalt voor de D-junioren van Omlandia. Heb jij altijd al voor Omlandia gevoetbald:
Ja, ik voetbal vanaf de F-junioren voor Omlandia

Wat is jouw positie in het team en wat is er leuk aan het team: Ik ben keeper. Leuk aan ons team is dat we allemaal vrienden zijn. Alles is leuk bij ons.

Jullie worden dit jaar gecoacht en getraind door Simon Schuil en Jordi Hospers. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van jouw trainers:
Open en gesloten aanname, rollende bal inspelen, open draaien, meevoetballen als keeper

Omlandia is: een leuke club

Jullie hebben vast ook activiteiten voor school die thuis moeten gebeuren. Is dat te combineren met het volgen van de trainingen: Ik kan het prima combineren, ik ben er altijd bij trainen en ook nog bij de aparte keeperstraining.

In Ten Boer ligt nog geen kunstgrasveld. Zou jij dat toejuichen als dat gebeurde en zo ja waarom: Ja, omdat ik kunstgras lekker vind spelen en je kunt er altijd op voetballen.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur: Fel oranje met zwart

Op dit moment is Ajax koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jouw kampioen van Nederland: Ajax

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen: Kwartfinale Jij bent bij

Iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Omlandia aanwezig: Nee, maar wel vaak

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Cillissen en Bizot vind ik beide goed.

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: 4-3-3: Cillissen; Giliano Wijnaldum, Van Dijk, Martins Indi, Van der Wiel; Blind, Siem de Jong, Propper, Sneijder; Van Persie, Robben

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Bizot, om dat ik fan ben van FC Groningen en Bizot