Kevin Kuijer(Gorecht D2): Ik wil wel een dag ruilen met Jordy Clasie om een wedstrijd in een volle Kuip te spelen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Kevin Knuijver  voetbalt voor Gorecht D2. Kevin  kreeg net als zijn teamgenootjes van de  D2 door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mocht beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl Een rubriek met als titel: Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand.

 kevin

 Foto: Jacob Kajuiter

Wat bevalt jou het meest aan de positie die je in het elftal inneemt en wat zijn voor jou de mindere kanten: Ik speel vaak in de spits en dat ik daar veel kan scoren en assists kan geven vind ik het leukst, in de bal komen zoals de trainer zegt en mijn snelheid zijn mijn iets mindere kanten.

Jullie spelen afwisselend op kunstgras en natuurgras. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: het mooiste vind ik nog steeds om op echt gras te spelen.

Jullie speelden voor de winter in een poule met twaalf teams waarbij je of uit of thuis tegen een team speelde. Dat was raar of zeg je, dat maakte mij niet uit: dat maakt mij niet zoveel uit, als je maar plezier hebt.

Wat zie jij als een punt wat bij jullie als team nog kan verbeteren: het coachen van elkaar mag wel iets beter en op een positieve manier vind ik belangrijk.

Als jij de voetbalvereniging Gorecht moeten omschrijven dan kom je tot de volgende omschrijving: Gorecht is een leuke club, erg gezellig en er is veel te doen. Een echte familieclub.

FC Groningen krijgt het nog lastig om de play offs te halen omdat: Ik ben geen fan van FC Groningen, maar ze krijgen het lastig omdat ze dit seizoen geen echt goed team dit seizoen hebben.

Wie vindt jij een onderschatte voetballer in de eredivisie en waarom: Jordy Clasie, hij is vaak goed bezig bij Feyenoord en hoort in het Nederlands elftal.

Hoe belangrijk vindt jij het dat je ouders naar jouw wedstrijden komen kijken: Niet echt belangrijk, maar vind het leuk als ze langs de lijn staan.

Jij gaat al naar het voortgezet onderwijs. Denk jij dat dit van invloed is op jou voetballen: Zit in de brugklas en tot nu toe kan ik alles nog goed samendoen.

Als jij voor het duel tegen Spanje voor een keer Louis van Geel moet vervangen, hoe zou jouw basiselftal er dan uitzien: Dit vind ik te moeilijk om te zeggen, er is maar een bondscoach en die zal het echt wel weten.

Met wie zou jij wel een dag willen ruilen en waarom: Jordy Clasie, en dan die ene wedstrijd in een volle Kuip mogen spelen

Ben jij regelmatig aanwezig bij wedstrijden van het eerste elftal: Ja, na mijn wedstrijd hang ik altijd rond bij Gorecht en als ze thuis spelen kijk ik altijd.

Als wij op dit moment tegen Gorecht D 1zouden oefenen dan: Zou ik alles geven om voor de overwinning te gaan.