Julia Jutting(Gorecht MD1): Ik wil wel een dag met mijn teamgenootje Julia Hendriks ruilen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Julia Jutting voetbalt voor het MD1-team van de voetbalvereniging Gorecht uit Haren. Julia kreeg net als haar teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mocht beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel: Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand.
image 5
 
Julia jij voetbalt voor Gorecht. Hoe  oud ben je en hoeveel jaar kom jij al uit voor v.v. Gorecht: ik ben twaalf  jaar en  ben nu  ongeveer  twee jaar lid van Gorecht.

Jij bent keepster  in het team. Wat is er leuk aan het keepen en wat is daar minder leuk aan: Het leuke is natuurlijk dat ik het overzicht op het spel heb. Het minder leuke is dat ik af en toe houdbare ballen door laat.

Ben jij iemand die ook het voetballen op TV volgt of denk jij vaak van, ik vindt het allemaal wel prima: Heel soms kijk ik op tv naar voetbal, maar ik volg het niet echt.

Wat is jouw favoriete club in Nederland en waarom: Ik heb niet echt een favoriete club.

De zwarte voetbalschoenen verdwijnen steeds meer van de voetbalvelden. Wat is de kleur van jou ‘kicksen’: Blauw met rode streepjes.

Op sportpark De Koepel liggen kunstgrasvelden en natuurgrasvelden. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en waarom: Kunstgrasvelden, want als het heeft geregend is het niet zo'n modderbad.

Over enkele maanden vindt het WK in Brazilië plaats. Hoe gaat Oranje het daar volgens jou doen: Ik denk dat ze wel een wedstrijd  weten te winnen maar ze moeten wel hun best doen om de volgende ronde te bereiken.

Wat voor opleiding doe je en wat zou jij in de toekomst qua werk graag willen doen: Ik zit nog op de basisschool maar ga volgend jaar havo doen. En als beroep vind ik dierenarts wel leuk.

v.v. Gorecht is: De beste club!!!

Wat leren jullie volgens jou het meeste van jullie trainer: Dat we het veld goed breed houden.

Velen vinden voetbal niets voor meisjes of dames. Waarom is dat in jouw ogen onzin: Omdat meisjes en jongens allebei dezelfde sport leuk kunnen vinden.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Met Julia Hendriks , want zei staat bijna iedere  wedstrijd ergens anders maar  doet  het overal supergoed.