'Geen amateurvoetbal met Enrico Wardenier

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

De op dit moment alleen voor de Leekster Eagles voetballende Enrico Wardenier is de vijfde hoofdpersoon in de rubriek ‘geen amateurvoetbal’. De rubriek waar diverse onderwerpen aan de orde komen maar het amateurvoetbal buiten beschouwing blijft.

1392642 526288714128731 155331856 n

Verbaasd het jou dat Marco van Basten twijfelt over een voortzetting van zijn trainerscarrière:
Ja dat verbaasd me. Hij doet het erg goed met mijn cluppie. Daarom vind ik het zeer spijtig dat hij na dit seizoen vertrekt. Naar mijn mening heeft de directie veel te lang gewacht met het verlengen van zijn contract totdat hij het te lang vond duren. Datzelfde geldt eigenlijk ook nu met de ‘kwestie’ Ziyech.

Dat Uli Hoeness achter de tralies verdwijnt, zal de hegemonie van Bayern Munchen geen goed doen: Ik denk juist van wel. Schoon schip. Geen bekende belastingontduikers op dit moment bij de club. Gelukkig denkt hij met de club mee en heeft zich teruggetrokken. Dat verdient wel respect als je kijkt wat hij voor de club gedaan heeft.

Er is veel opwinding over het feit dat de openbare aanklager Ajax niet zal gaan vervolgen voor het spandoek wat tijdens Ajax-FC Twente te zien was. Terecht of klassenjustitie: Ik denk terecht. De openbare aanklager kan zich veel meer gaan richten op ernstige overtredingen in het betaalde voetbal. Bijvoorbeeld de actie van Coutinho in de wedstrijd tegen RKC.

Dat Nederland nog steeds aan het Eurovisiesongfestival meedoet, is totale waanzin: Het is waanzin dat het songfestival nog bestaat. Een grotere corrupte bende is er niet. Oostblok stemt op Oostblok en zo gaat het elk jaar. Afschaffen dat festival.

Dat de zwemleraar die nu in Soest is aangehouden voor ontucht met kinderen al eerder verdachte is geweest geeft aan dat het opsporen van deze zieke geesten aan alle kanten rammelt: Over dit onderwerp heb ik onvoldoende meegekregen dus laat mijn mening hier ook niet over uit.

Dat BVO’s met overheidsgeld in stand worden gehouden moet per direct stopgezet worden: Dat moet zeker gebeuren. Ze gaan dan namelijk vanzelf kapot. Als je bijvoorbeeld kijkt hoeveel mensen er deze week bij Emmen op de tribune zaten... dat zegt genoeg. Dat zijn clubs die geen bestaansrecht hebben en ik snap ook niet dat daar nog geld in wordt gepompt. Onbegrijpelijk.

Dat FOX tijdens Eredivisieduels met duo-presentatie werkt doet afbreuk aan het kijkplezier: Ik ervaar het zelf als prettig. Nooit vervelend om naar een mooie dame te kijken toch op tv. Vind het lekker afwisselend.

Dat een passagiersvliegtuig compleet van het radarscherm verdwijnt verbaasd jou in hoge mate: Eerlijk gezegd niet. Het mag natuurlijk nooit gebeuren. Wij kunnen ons daar ook niets bij voorstellen. Wij hebben hier prima beste apparatuur en hun waarschijnlijk niet. Verder is het landschap ook heel anders dan hier.

Nederland is qua voetballand minimaal een B-land geworden en dat gaat voorlopig ook niet meer veranderen: Dat klopt, we moeten hopen op een Europees succesje. AZ houdt ons al een aantal jaar achter elkaar op een redelijke hoogte, maar het wordt tijd dat er een prijs gepakt wordt.

Vaak wordt er gezegd dat kinderen op de basisscholen te weinig uren aan sport besteden. Deel jij die mening: Dat is de waarheid. Elke dag een half uurtje is al genoeg. Niks doen, vervelend zijn in de klas is niks. Kinderen op de basisschool willen altijd wel naar buiten. Laat ze dan even lekker uitrazen. Ook dat vind ik kan je zien als sporten.

Frank de Boer vertrekt na dit seizoen als trainer van AJAX omdat: Hij vertrekt alleen als er een grote club komt waar hij van vindt dat hij ze beter kan maken. Anders gaat hij niet.

Na het duel tussen FC Groningen en Feyenoord was er veel te doen rond de supporters van Feyenoord. We moeten in Nederland geen uit-supporters meer bij Eredivisieduels toestaan: Totale onzin. De thuisclub heeft toch losse verkoop? Ik kon zelfs als supporter van Heerenveen een kaartje kopen en in het vak van de Z-side zitten. Dat kan je toch als club niet toestaan. Totale onzin om direct alle uitsupporters bij alle wedstrijden te weren. Een uitwedstrijd vindt ikzelf veel leuker om te bezoeken dan een thuiswedstrijd.

Over enkele maanden mogen we Goor en Geer en al degene die er geen verstand van hebben weer welkom heten in allerlei praatprogramma rond het WK. Leuk of alleen maar programmavulling: Geer en Goor programmavulling? Pff, deze mensen zijn de mooiste mensen op de tv! Lachen, gieren, brullen en veel lol maken is toch het mooiste om te doen. Zij zijn zo en moeten vind ik daar vooral mee doorgaan. Ik lig slap van hun grappen!

De Rolling Stones komen naar Pink Pop en dat was ook voor jou groot nieuws: Ja, maar het gaat me niet echt om The Rolling Stones maar meer om Pinkpop. Zou er graag eens heen willen!

Wat Geert Wilders nu weer allemaal roept is iets waar hij absoluut voor gestraft moet worden want er zijn wel grenzen: Iedereen heeft een punt. Hij had het niet zo moeten zeggen, maar aan de andere kant vind ik wel dat er iets in zit. Hij heeft veel punten op immigratie waar ik het wel mee eens ben. Elke partij heeft zo zijn punten!