Het wordt tijd dat meerdere partijen gaan scoren !

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Het wordt tijd dat meerdere partijen gaan scoren, zegt Nico Kranenburg als ik in Hoogkerk met hem aan tafel zit en de clubkortingkaart tersprake komt. ‘Sponsoren, leden en de verenigingen, iedereen heeft voordeel bij de clubkortingkaart.”
clubkortingskaart
De Hoogkerker is enthousiast over de clubkortingkaart die hij, samen met Marijn Scheltens bij de voetbalvereniging Hoogkerk heeft geïntroduceerd. Een kaart, en de naam zegt het al, waar de leden van de zondagclub uit Hoogkerk kortingen krijgen bij de ondernemers die zijn aangesloten bij de clubkortingkaart. ‘Ik liep een paar geleden al een tijdje rond met een idee om sponsoren en voetbalclubs samen te laten werken. Ik had zoiets van, er moet iets zijn waarbij alleen maar winnaars zijn. Daar kwam toen het idee uit naar voren van een clubkortingkaart. Met de clubkortingskaart heeft iedereen voordeel want als lid van een vereniging kun je met je clubkortingkaart bij een ondernemer die is aangesloten bij de clubkortingkaart profiteren van de aanbiedingen die de ondernemer heeft bedacht. In de huidige tijd dat het allemaal wat minder gaat hebben ook de sportverenigingen het lastig. Een vereniging kan daarom niet zonder sponsoren en is daar zelfs vaak van afhankelijk. Als een ondernemer een vereniging als sponsor steunt dan gebeurt dat vaak op basis van clubliefde of een jarenlange goodwill. Sponsoring wordt door bedrijven vaak gezien als, ik geef wel iets maar krijg er weinig voor terug. Daarom vonden we het tijd worden om met een sponsorplan te komen waarbij de club zijn sponsoren gaat bedienen en andersom. Clubkortingskaart heeft daar een uniek en veelzijdig concept voor ontwikkeld waar eigenlijk alleen maar winnaars bij zijn.”
Nico Kranenburg raakt steeds enthousiaster als hij het gebruik van de clubkaart uitlegt en ik moet zeggen, het verhaal van de Hoogkerker staat als een huis. Dat wordt nog duidelijker dan Nico mij op de site www.clubkortingkaart.nl attendeert waar alles helder en duidelijk uitgelegd wordt. Wat voor de ondernemer duidelijk wordt is dat via www.clubkortingkaart.nl op de clubwebsite een pagina wordt aangemaakt met bedrijfsinfo, actiekorting(en) en contact en locatiegegevens. Op deze pagina worden ook de kortingen of gratis diensten getoond die clubleden krijgen op vertoon van hun clubkaart. Deze korting of dienst bepaalt de ondernemer helemaal zelf en kan hij of zij, indien gewenst, zelf aanpassen en waar de ondernemer, via clubkortingkaart vanaf 200, = euro per jaar onderdeel van kan worden.
Onderdeel van iets waar alleen maar winnaars bij zijn is aantrekkelijk voor ondernemers, verenigingen en de leden van de verenigingen. Want waar de leden met korting kopen, de ondernemer de leden van zijn producten of diensten kan laten profiteren zijn ook de sportclubs winnaar. Want van alle aankopen die hun leden bij de bij clubkortingkaart aangesloten ondernemers doen vloeit er wat terug in de clubkas van de vereniging waar de houder van de clubkaart lid van is. Een win-win situatie voor alle partijen en vandaar de slagzin van Clubkortingkaart, Het wordt tijd dat meerdere partijen gaan scoren.