Geruchten

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Wat zou je kunnen met geruchten denk je weleens en wat zou je willen met geruchten denk je ook wel eens. Wat je kunt met geruchten is helemaal niets en wat je er mee wil is ook helder, ook helemaal niets.

          logo

Iedereen heeft wel eens hinder van geruchten zoals NEC-trainer Anton Janssen dit weekend ondervond. De trainer van het in degradatienood verkerende NEC was dit weekend ziek en dat gaf direct speculaties dat hij op non-actief gezet was of gezet zou worden. Janssen reageerde, en terecht, geïrriteerd op het gerucht want het was nergens op gebaseerd.

Dat je allemaal wel eens hinder ondervindt van geruchten ondervond ook Puurvoetbalonline want opeens waren daar de geruchten dat ik nauw zou samenwerken met een andere website. Een gerucht wat niet klopt omdat Puurvoetbalonline zolang het online is  onafhankelijke zal blijven. Onafhankelijk omdat ik het samen met Martine op ons eigen manier wil blijven doen waarbij ik in het midden laat of dat wel of niet op de juiste wijze is. We willen namelijk zelf bepalen wat de onderwerpen zijn waarover ik wil schrijven en we willen ook zelf bepalen of er wel of geen nieuwe rubrieken komen.

Daarom begreep ik Anton Janssen ook heel goed toen hij wat verbolgen reageerde op het gerucht dat hij er ten faveure van Mario Been bij NEC uitgeknikkerd zou worden. Want tegen geruchten kun je vaak niet vechten omdat ze meestal niet rechtstreeks bij je terecht komen.

Dat overkwam ons dus ook en daar baal ik oprecht van omdat het gewoon niet waar is. Het is gewoon niet waar dat Puurvoetbalonline op dit moment met welke site dan ook samenwerkt en wat in de toekomst ook niet gaat gebeuren. Puurvoetbalonline is van ons tweeën en dat zal nooit anders worden.

Daarom geruchten, ik kan er niets mee maar doe er in dit geval wel wat mee en dat is het gerucht van welke samenwerking dan ook  ontzenuwen omdat het een pertinente leugen is die helaas op diverse sportparken maar lukraak is rondgebazuind.