Lisa Mollema (De Held MC1): Bij ons wordt veel aandacht aan positiespel besteed.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Lisa Mollema voetbalt voor het MC1-team van De Held uit Hoogkerk. Lisa kreeg net als haar teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel: Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand. 
     

lisa
Lisa, jij voetbalt voor MC1 De Held. Hoe oud ben je en hoeveel jaar kom jij al uit voor De Held: Ik ben 14 jaar en ik voetbal sinds mijn 7e  jaar bij De Held.

Jij bent de linkermiddenvelder. Wat is er leuk aan deze positie en wat is minder leuk: Ik kan daar het beste voetballen, je loopt veel en kunt het spel verdelen. Ik heb eigenlijk geen minder leuke dingen.

Ben jij iemand die het voetballen op TV volgt of denk jij van, ik vindt het allemaal wel prima: Ik kijk heel soms naar een wedstrijd op TV.

Wat is jouw favoriete club in Nederland en waarom: FC Groningen, omdat ik in Groningen woon.

De zwarte voetbalschoenen verdwijnen steeds meer van de voetbalvelden. Wat is de kleur van jou ‘kicksen’”: Ik houd van groen met blauw, of zwart met wit.

Jullie worden bewust hoger ingedeeld door De Held en daar ben je blij mee omdat: Het voetbal dan wat spannender wordt. Het lijkt mij ook wel lastiger omdat ik niet echt fysiek sterk ben.

Over enkele maanden vindt het WK in Brazilië plaats. Hoe gaat Oranje het daar volgens jou doen: Ik weet het niet, maar hoop dat ze het goed doen.

Wat voor opleiding doe je en wat zou jij in de toekomst qua werk graag willen doen: Ik zit op het gymnasium en ik heb nog geen idee wat ik later wil worden.

De Held is: Een leuke club om bij te voetballen.

Wat leren jullie volgens jou het meeste van jullie trainer: Spel verdelen, steeds weer vrijlopen , positie houden.

Op Puurvoetbalonline stond een artikel over het scouten van talentvolle voetbalsters. Deel jij de mening dat het vreemd is dat er bij jullie wel erg weinig scouts komen kijken: Ik let er niet op, maar ik hoor dat ze maar erg weinig komen.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Dat vind ik een lastige vraag. Ik weet het eigenlijk niet.