Gwen van Houten(De Held MC1): Er wordt ook bij De Held gescout.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Gwen van Houten voetbalt voor het MC1-team van De Held uit Hoogkerk. Gwen kreeg net als haar teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen en stellingen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel: Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand.
           gwen

                                         Gwen van Houten

Gwen, jij voetbalt voor MC1 De Held. Hoe oud ben je en hoeveel jaar kom jij al uit voor De Held:
Ik ben 13 jaar oud en speel nu drie jaar bij De Held.

Jij bent speelt in het team als verdedigende middenvelder. Wat is er leuk aan deze positie en wat is minder leuk: De positie van verdedigende middenvelder is leuk omdat je dan kan aanvallen en verdedigen.

Ben jij iemand die het voetballen op TV volgt of denk jij van, ik vindt het allemaal wel prima: Voetbal volgen op tv vind ik minder leuk, omdat ik er niet veel tijd voor heb.

Wat is jouw favoriete club in Nederland en waarom: FC Groningen, omdat ik in Groningen woon en ik van mening ben dat je dan je FC Groningen moet steunen!

De zwarte voetbalschoenen verdwijnen steeds meer van de voetbalvelden. Wat is de kleur van jou ‘kicksen’: Mijn voetbalschoenen zijn zwart-wit.

Jullie worden bewust hoger ingedeeld door De Held en daar ben je blij mee omdat: We dan beter weten wat ons niveau is  en we daar hopelijk nog beter van worden.

Over enkele maanden vindt het WK in Brazilië plaats. Hoe gaat Oranje het daar volgens jou doen: Ik hoop natuurlijk dat ze weer die finale halen, maar ik denk wel dat zoiets heel moeilijk gaat worden.

Wat voor opleiding doe je en wat zou jij in de toekomst qua werk graag willen doen: Ik doe havo/vwo en ik weet nog niet wat ik wil worden.

De Held is: De leukste club met veel meiden teams!

Wat leren jullie volgens jou het meeste van jullie trainer: Positiespel, want je krijgt meer inzicht en begrijpt het spel beter.

Op Puurvoetbalonline stond een artikel over het scouten van talentvolle voetbalsters. Deel jij de mening dat het vreemd is dat er bij jullie wel erg weinig scouts komen kijken: Er wordt bij ons volgens mij genoeg gescout. Ik ken zeker meer dan zes meiden van De Held die gescout zijn geweest.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Met niemand.