Pixelsz online vormgeving helpt ondernemers sociale media ontdekken.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Pixelsz online vormgeving is een onderneming die gevestigd is aan de Hein Leemhuisstraat in Hoogkerk. Een onderneming dat alle mogelijkheden en vormen op het vormgevingsgebied van websites aanbied. Door goede contacten met een groot netwerk aan professionals staat de onderneming midden in het bedrijfsleven en weet Pixelsz wat er speelt op de markt. Door constante scholing krijgt de klant de maximale ondersteuning van Pixelsz als totaalpartner.

pixelsz

Pixelsz is ontstaan door krachten te bundelen. Het team, bestaande uit Nico Kranenburg en Marijn Scheltens, vult elkaar perfect aan door een grote interesse voor Social media en vormgeving. Hierdoor ontstond er een perfecte mix waardoor Pixelsz van alle markten thuis is op online en sociaal media gebied en daardoor bewust heeft gekozen voor de term ‘Online vormgeving’.

Maar www.pixelsz.nl doet meer vertelt Nico Kranenburg wat blijkt als het gebruik van de sociale media tersprake komt.’ Social media is de manier om als bedrijf je klanten te benaderen en je te etaleren. Facebook, Twitter en Linkedin zijn de bekendste namen, maar er zijn zoveel meer. Door goede ervaringen van klanten dat te laten delen met hun vrienden levert dat als ondernemer gratis reclame en naamsbekendheid op. Want laten we eerlijk zijn, een potentiele klant gelooft een vriend of kennis eerder  dan dat hij of zij iets via een advertentie in de krant leest. En verder weet hij of zij ook nooit of dat de aanbieding ook daadwerkelijk klopt. Daarom zeggen wij als Pixelsz ook tegen onze opdrachtgevers, maak van je klanten ambassadeurs voor je bedrijf.”

Pixelsz kan zijn opdrachtgevers dus helpen bij het inzetten van social media  en doet dat met een helder stappenplan waar de website van Pixelsz veel informatie over te vertellen heeft. Maar Nico Kranenburg en Marijn Scheltens gaan verder want ook zijn er plannen om ondernemers via een voorlichtingsavond met het gebruik van een bebrijfswebsite, gekoppeld aan de sociale media, te laten kennismaken. Iets wat waar Nico Kranenburg veel van verwacht. ‘Ik merk gewoon dat veel ondernemers, maar ook sportverenigingen, hun website niet goed gebruiken of in sommige gevallen, geen website aan hun bedrijf of vereniging gekoppeld hebben. Eigenlijk kan dat in de huidige tijd niet meer omdat steeds meer personen alleen maar meer via internet naar diensten of producten op zoek gaan. Dat wordt nogal onderschat maar is toch echt de realiteit. Natuurlijk is er nu nog een categorie die niets met het gebruik van internet heeft maar die groep wordt gelukkig steeds kleiner. Vandaar de oproep, wilt u dat Pixelsz voor uw bedrijf ook eens een scan maakt van de bedrijfdwebsite en de online naamsbekendheid neem dan contact met ons op  door te bellen met:

Nico Kranenburg  tel: 06-39322685

Marijn Scheltens  tel: 06-51085990– 393 22