Mayra Tjin-a-Koeng (De Held MC1) wil met niemand ruilen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Mayra Tjin-a-Koeng voetbalt voor het MC1-team van De Held uit Hoogkerk. Mayra kreeg net als haar teamgenootjes door Puurvoetbalonline een aantal vragen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor een nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel: Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand
          image
 
                                 Mayra Tjin-a-Koeng

Mayra, jij voetbalt voor MC1 De Held. Hoe oud ben je en hoeveel jaar kom jij al uit voor De Held:
ik ben 14 jaar en voetbal al acht jaar. Ik heb eerst bij Lycurgus gevoetbald maar had het niet naar mijn zin. Ik voetbal nu al drie jaar bij De Held.

Jij bent de keepster van het team. Wat is er leuk aan deze positie en wat is minder leuk: Wat ik leuk vind aan deze positie is dat ik er allerlaatste nog iets aan kan doen voordat er een goal tegen komt. Minder leuk vind ik in de kou staan en als ik minder te doen heb.

Ben jij iemand die het voetballen op TV volgt of denk jij van, ik vindt het allemaal wel prima: Nee ik volg het voetbal niet echt op tv, wel het WK.

Wat is jouw favoriete club in Nederland en waarom: Mijn favoriete club is FC Groningen, omdat het de club van Groningen is!

De zwarte voetbalschoenen verdwijnen steeds meer van de voetbalvelden. Wat is de kleur van jou ‘kicksen’. De kleur van mijn kicksen hebben een groot aantal kleurenJ

Jullie worden bewust hoger ingedeeld door De Held en daar ben je blij mee omdat: we nu meer tegenstand hebben en er is meer spanning omdat je niet weet of je gaat winnen. Hiervoor was dat altijd al wel bekend.

Over enkele maanden vindt het WK in Brazilië plaats. Hoe gaat Oranje het daar volgens jou doen: Ik denk dat Oranje het niet echt goed gaan doen omdat ze bij de EK al heel vroeg waren uitgeschakeld.

Wat voor opleiding doe je en wat zou jij in de toekomst qua werk graag willen doen: Ik volg de HAVO en ik weet nog niet wat ik later wil gaan doen.

De Held is: een goede club waar je veel leert en waar steeds kampioenen vallen.

Wat leren jullie volgens jou het meeste van jullie trainer: positiespel en afwerken.

Op Puurvoetbalonline stond een artikel over het scouten van talentvolle voetbalsters. Deel jij de mening dat het vreemd is dat er bij jullie wel erg weinig scouts komen kijken: Ja er zijn veel meiden die gescout zouden kunnen worden maar de trainingen van Chris zijn beter dan die van de KNVB!

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: met niemand.