Inschrijving KNVB-voetbalkampen geopend

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

De inschrijving voor de Voetbaldagen (ook bekend als Voetbalkamp) van de KNVB is alweer enige tijd geleden van start gegaan. Jongens en meisjes vanaf 8 jaar kunnen zich opgeven voor vijf (of drie) hele dagen (met overnachting) vol voetbalactiviteiten, zoals trainingen, 4 tegen 4-toernooi, 7 tegen 7-toernooi, voetbalcircuit, penaltybokaal en nog veel meer. Deze Voetbaldagen op de drie locaties (Bakkeveen, Gasselte en Havelte), in de periode van 8 t/m 19 juli 2013 zijn voor zowel jongens als meisjes bedoelt en alle deelnemers krijgen een Nike tenue. De deelnemersbijdrage is vastgesteld op € 190,00 per persoon voor de Voetbaldagen, € 210,00 per persoon voor de G-Voetbaldagen Senioren en € 125,00 per persoon voor de G-voetbaldagen Junioren. De begeleiding bestaat uit gediplomeerde trainers en het overige kader is met zorg uitgezocht.

1343993643Njan en trainers


De KNVB-voetbaldagen, ik moet eerlijk zeggen uit nostalgische overwegingen heb ik er wel wat mee. Ze doen mij denken aan mijn eigen belevenissen als voetballer in Hoek van Holland en later als begeleider van een team van Eenrum in Assen.

Vorig jaar was ik niet in Gasselte vanwege privéomstandigheden maar dit jaar hoop ik weer in Gasselte aanwezig te zijn. Iets wat voor veel deelnemers geldt want dat is een terugkerend fenomeen. Als je een keer aan een kamp hebt deelgenomen dan ben je ‘verkocht’.

Dan ben je verkocht omdat het een voetbalkamp is waar je actief bezig bent. Waar ruimte is voor plezier, humor en alles wat een voetbalkamp leuk maakt.

Op www.knvb.nl staat het artikel ‘Schrijf je nu in voor de Voetbaldagen’ en via dat artikel is het mogelijk om je aan te melden voor de KNVB-voetbaldagen in Gasselte, Havelte of Bakkeveen.

Ik zou zeggen, gauw doen want net als met veel evenementen is het VOL =VOL en het zou jammer zijn dat je door te lang wachten een week met voetballen bezig zijn moet missen.