Leuk nieuws voor de adverteerders

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

De goed oplettende bezoekers van Puurvoetbalonline zal opgevallen zijn dat het artikel van makelaardij Chris Slager al een paar keer voorbij is gekomen. De reden is dat we adverteerders de kans willen geven om hun bedrijf of product voor een kortere periode in de schijnwerpers te zetten.

         logo
Makelaardij Chris Slager dient als ‘pilot’ voor wat www.puurvoetbalonline.nl potentiële adverteerders wil aanbieden. Een aanbieding die er als volgt uitziet.
Het artikel en waar http://lyt.sr/d53bz als voorbeeld van gelezen kan worden, is aantrekkelijk voor diegene die zijn bedrijf of product wil promoten op dé site die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot. Voor 40 euro, exclusief BTW, draait het artikel vier weken mee in de cyclus op de homepagina van Puurvoetbalonline want vier weken lang zal het artikel weer bovenaan geplaatst worden.
Een indicatie van het bereik is dat het artikel over Chris Slager Makelaardij na precies twee weken op Puurvoetbalonline al 536 keer bezocht is. Een aantal waarvan ik denk, voor nog geen vijftig euro per vier weken  heb je als bedtijf of evenement een groot bereik.
Puurvoetbalonline geeft deze mogelijkheid graag en vandaar dat we tegen de potentiële adverteerder zeggen, schroom niet en neem contact op via johan@ puurvoetbalonline.nl of bel naar 06-27109055.