Chris Slager Makelaardij: Persoonlijk contact zorgt voor rust bij de klant.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Eind 2013 nam Chris Slager een belangrijke stap. Nadat hij ruim 15 jaar voor gerenommeerde makelaarskantoren had gewerkt besloot hij om in 2014 als zelfstandig makelaar aan de slag te gaan.


           1390391252N7778  1

Bij binnenkomst in het kantoor van Chris Slager Makelaardij valt direct het enthousiasme van de 41 jarige Bedumer op. De lach op zijn gezicht geeft aan dat hij de toekomst vol vertrouwen tegemoet ziet en wat even later ook bevestigd wordt. ‘Toen ik met mijn plannen om als zelfstandig makelaar te beginnen naar buiten kwam waren er mensen die zeiden van, zou je dat nu wel doen? Als zelfstandig makelaar beginnen in een periode dat het qua huizenverkoop niet echt geweldig gaat. Ik snapte hun bedenkingen wel maar deelde hun mening echter niet.”

De tegenwoordig in een van de lagere teams van SV Bedum voetballende Chris Slager geeft vervolgens aan waarom hij de mening van velen niet deelde. ‘Als makelaar wil ik mij graag onderscheiden waarbij m.n. het persoonlijke en frequent contact een van mijn speerpunten zal zijn. Want de ervaring leert dat dit het belangrijkste, maar ook het lastigste onderdeel is binnen de makelaardij. Er moet een vertrouwensbasis zijn tussen jou als makelaar en je opdrachtgever.”

Duidelijke taal van de in Loppersum geboren Chris Slager die al veel voorbereidend werk had gedaan voordat hij op 13 januari 2014 officieel als zelfstandig makelaar aan de slag ging. ‘Nadat mijn dienstverband in oktober 2013 eindigde, heb ik al mijn energie gestoken in het opzetten van mijn eigen makelaarskantoor. Op mijn eerste dag als zelfstandig makelaar kwam ook de website www.chrisslagermakelaardij.nl en mijn facebookpagina online en ik moet zeggen, dat zorgde bij mij direct voor het idee nu ben ik echt begonnen. Internet is toch het medium van nu en in de toekomst, waarbij het bereiken van je huidige en toekomstige klantenkring via de sociale media niet onderschat moet worden. Vandaar dat ik ook via Linkedin, Twitter en Facebook te vinden ben.”

Zo verteld Chris Slager enthousiast over alles wat hem als zelfstandig makelaar bezig houdt en komt een ander en volgens Chris onderbelicht onderwerp. De, aankoopbegeleiding’ aan de orde. ‘ De afgelopen jaren ben ik vaak als aankoopmakelaar actief geweest in zowel de stad Groningen als op het Hogeland. De meerwaarde van een eigen onafhankelijke adviseur heeft zich in ieder afzonderlijk geval bewezen. Met een aankoopmakelaar profiteer je van zijn kennis van de markt en uitgebreide ervaring en de kijker kan zich volledig richten op datgene wat voor hem/ haar belangrijk is in de nieuwe woning. Dat is namelijk heel belangrijk want dat geeft rust! Wat ik verder ook belangrijk vindt is dat een eerste bezichtiging gratis zal zijn en verder werk ik bij aankoopbegeleiding volgens het principe, no cure no pay’.

Maar voor alle geïnteresseerden, alle verdere informatie is te vinden op de website www.chrisslagermakelaardij.nl. Een nieuw professioneel makelaarskantoor wat staat voor korte lijnen en een klantgerichte werkwijze waarbij de klant zich prettig zal voelen. Een makelaarskantoor, sterk verbonden met het Groninger Hogeland, dat kan bogen op ruim 15 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Een flexibel kantoor met kontakten in de stad Groningen en de regio daar om heen, waar de klant optimaal van kan profiteren. Een nuchtere no-nonsens mentaliteit en een deskundig, helder en eerlijk advies is datgene waar Chris Slager Makelaardij voor staat. Als koper of verkoper is daarom zaak om zo snel mogelijk contact op te nemen met: Chris Slager Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050-8200935 want voor de koop of verkoop van een woning  bent u aan de Molenweg 5 in Bedum aan het juiste adres.