Voor een euro per dag biedt Puurvoetbalonline in 2014 nog meer voor sponsoren

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Een mogelijkheid om als sponsor via een banner direct doorgelinkt te worden naar de eigen website is al mogelijk voor één euro per dag was de actie die in 2013 op de voetbalsite die gemiddeld door meer dan 450 bezoekers per dag bekeken wordt!


         logo


Een jaar adverteren met link naar eigen website: 365 euro. Dat betekent dat je voor een euro per dag als bedrijf sponsor bent van een website die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot. Een mooie aanbieding die ook in 2014 verder gaat en die we nog leuker maken.

Want korter sponsor zijn kan ook en dan blijft de aanbieding staan. Simpel gesteld, het aantal dagen sponsor betekent het aantal dagen dat men bij Puurvoetbalonline betaald waar wel de éénmalige kosten van 75 euro voor de technische uitvoering van het plaatsen van de banner bijkomen. Als extra zal verder een bedrijfsreportage op www.puurvoetbalonline.nl geplaatst worden

Ook alleen een logo plaatsen bij artikel op Puurvoetbalonline is mogelijk en dat kan voor 25 euro per artikel die voor altijd op de site zal blijven staan. Bij alleen een logo wordt er echter niet doorgelinkt naar de eigen website.

Verder is het ook mogelijk om voetbalkampen of andere sportevenementen op Puurvoetbalonline te promoten tegen een vast tarief van 25 euro per maand.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Voor informatie: johan@ puurvoetbalonline.nl of bellen naar 06-27109055