Lars Paping(Noordpool C1): De trainers leren ons dat we positief moeten blijven.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Lars Paping voetbalt voor het C-elftal van zaterdag vierdeklasser Noordpool en kreeg net als zijn teamgenoten van Puurvoetbalonline een aantal vragen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor de nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel, Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand

 1388055052N1375074 173074232885453 462324581 n

Lars jij voetbalt voor de C-junioren van Noordpool. Heb jij altijd al voor Noordpool gevoetbald: Ja, al sinds ik voetbal.

Ik zag dat jouw positie centrale middenvelder is. Wat is er leuk aan deze positie en wat niet: Het leuke is dat ik wel eens een pass kan geven en dat er een goal uitkomt. Het niet leuke is dat je soms zoveel heen en weer moet rennen op het veld.

Jullie worden dit jaar gecoacht door Bert van der Meer en Jos Klip en getraind door Bert en Geert Jan Zijlstra. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van dit drietal: Dat je positief moet blijven en hoe je het beste kunt voetballen.

Noordpool is: Een goede club.

Je volgt het voortgezet onderwijs. Zorgt dat er voor dat het soms lastig is om te trainen: Nee niet echt.

In Uithuizen ligt een kunstgrasveld en een natuurgrasveld. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en waarom: Kunstgrasveld de bal rolt beter en het is nooit nat dus het gaat altijd door.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur: Zwart met groen.

Op dit moment is Vitesse koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jou kampioen van Nederland: Ik hoop FC Groningen, maar ik denk dat het Fc Twente of Vitesse wordt.

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen: Ik hoop dat ze heel ver kunnen komen want ze hebben een goed team.

Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Noordpool aanwezig: Nee, niet altijd.

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Magnasco.

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: Dat weet Ik niet zo goed want het is best moeilijk om te coachen.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Met Christiano Ronaldo want dan kun je nagaan hoe zijn dag eruit ziet (en hoeveel hij verdient).