Abdul Mohammed(Noordpool C1): Nederland wordt wereldkampioen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Abdul Mohammed voetbalt voor het C-elftal van zaterdag vierdeklasser Noordpool en kreeg net als zijn teamgenoten van Puurvoetbalonline een aantal vragen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor de nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel, Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand

 

1387785022N993355 629601933726571 1812086698 n

Abdul jij voetbalt voor de C-junioren van Noordpool. Heb jij altijd al voor Noordpool gevoetbald: Nee, Noordpool is mijn eerste team. Ik voetbal vanaf de C junioren bij Noordpool U.F.C

Ik zag dat jouw positie spits is. Wat is er leuk aan de positie van spits en wat niet:
Ik vind de spitspositie leuk omdat je vaak in scoringspositie kom waardoor je de kans krijgt om door het maken van goals kunt laten zien dat je een goede spits bent.

Jullie worden dit jaar gecoacht door Bert van der Meer en Jos Klip en getraind door Bert en Geert Jan Zijlstra. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van dit drietal: Wat ik van mijn coaches en trainer heb geleerd is:
1 Altijd samenspelen, positie goed bezet houden nemen en uitstralen dat je naar de wedstrijd komt om te winnen en je er zin in hebt.

 Noordpool is: mijn eerste club en mijn beste club.

Je volgt het voortgezet onderwijs. Zorgt dat er voor dat het soms lastig is om te trainen: Nee voor mij was het niet lastig want ik mag graag trainen en ben eigenlijk altijd aanwezig tijdens de trainingen.

In Uithuizen ligt een kunstgrasveld en een natuurgrasveld. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en waarom: Voor mij maakt het niet zo veel uit. Maar kunstgras is wel leuker want bij het voetballen op natuurgras word je nat en vies als het regent en de bal gaat minder snel en doet niet precies wat jij wilt.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur:
De kleuren van mijn schoenen zijn zwart met oranje.

Op dit moment is Vitesse koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jou kampioen van Nederland: Ik denk dat Ajax kampioen wordt omdat ze al drie keer op rij kampioen zijn geworden en een prima ploeg hebben.

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen: Nederland heeft een prima team en ik denk dat ze het WK gaan winnen


.Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Noordpool aanwezig:
Ja ik ben bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Noordpool aanwezig.

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie:
De beste voetballer in de eredivisie is Graziano Pelle. Dat is een belangrijke speler voor zijn ploeg die zijn team op sleeptouw neemt.

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien:
Als ik Van Gaal was zou ik op goal hebben: Cillissen; Van der Wiel, Joel Veltman, Blind; Nigel de Jong, Sneijder, Strootman, Robben, Van Persie, Van der Vaart.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom:
Cristiano Ronaldo. Omdat hij heel goede voetballer is.