Jelle Rozeboom(Noordpool C1): Ik wil wel een dag Louis van Gaal zijn

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Jelle Rozeboom voetbalt voor het C-elftal van zaterdag vierdeklasser Noordpool en kreeg net als zijn teamgenoten van Puurvoetbalonline een aantal vragen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor de nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel, Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand. 


 
1387526420N 20525982066BFE1540
Jelle jij voetbalt voor de C-junioren van Noordpool. Heb jij altijd al voor Noordpool gevoetbald: Nee, ik ben begonnen te voetballen bij de F- junioren bij ZEC en ben sinds de zomer bij Noordpool.

Ik zag dat jouw positie centrale verdediger is. Wat is er leuk aan deze positie en wat niet: Het is leuk om de aanvaller de baas te zijn wat minder leuk is dat je niet mee mag in een aanval en als je een fout maakt is het meestal een goal.

Jullie worden dit jaar gecoacht door Bert van der Meer en Jos Klip en getraind door Bert en Geert Jan Zijlstra. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van dit drietal: Dat we het in de wedstrijd voetballend op moeten lossen en dat we de bal niet in een keer na voren te schieten en dat we rustig moeten voetballen blijven.

 Noordpool is: Een mooie club:

Je volgt het voortgezet onderwijs. Zorgt dat er voor dat het soms lastig is om te trainen: Je kàn het makkelijk inplannen als je gelijk thuis bent na school je huiswerk maken en dan gewoon naar training en s”avonds kan je altijd nog verder leren

In Uithuizen ligt een kunstgrasveld en een natuurgrasveld. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en waarom: Het liefst voetbal ik op gewoon grass als het er mooi bij ligt maar meestal is het geen mooi grasveld dan ga ik voor kunstgras.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur: Mijn voetbalschoenen zijn wit met blauw.

Op dit moment is Vitesse koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jou kampioen van Nederland: Ik denk dat Vitesse koploper kan blijven als ze nog wat nieuwe spelers krijgen van hun nieuwe baas.

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen: Nederland wordt 2de in de poule en wint net als in Zuid-Afrika tegen Brazilië en wordt dan uitgeschakeld tegen een ploeg zoals Duitsland.

Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Noordpool aanwezig: Soms ben ik er wel zoals vorige zaterdag

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Lucas Piazon van Vitesse vind ik wel een soort Ronaldo van de Eredivisie.

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: Stekelenburg; Van der Wiel, Van Dijk, Douglas, Van Aanholt, Van der Vaart, Sneijder Strootman; Robben Van Persie Lens

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Louis van Gaal om met dit team hierboven tegen Brazilië te laten winnen