Max Boer(Noordpool C1):Ik wil met niemand een dag ruilen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Max Boer voetbalt voor het C-elftal van zaterdag vierdeklasser Noordpool. Sander, en zijn teamgenoten, kregen van Puurvoetbalonline een aantal vragen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor de nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel, Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand.

 
1387459673Nmax
 

Max jij voetbalt voor de C-junioren van Noordpool. Heb jij altijd al voor Noordpool gevoetbald: Ja, ik ben bij Noordpool begonnen te voetballen

Ik zag dat jouw positie Linksmidden  is. Wat is er leuk aan de positie van Linksmidden: Dat je veel aan de bal bent en meerdere taken hebt in zowel in verdedigend als in aanvallend opzicht.

Jullie worden dit jaar gecoacht door Bert van der Meer en Jos Klip en getraind door Bert en Geert Jan Zijlstra. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van dit drietal: Het spel zelf en verschillende technieken van opbouw en aanval.

Noordpool is: Een leuke vereniging

Je volgt het voortgezet onderwijs. Zorgt dat er voor dat het soms lastig is om te trainen: Nee daar heb ik geen hinder van.

In Uithuizen ligt een kunstgrasveld en een natuurgrasveld. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en waarom: Kunstgras, want dan krijg ik niet zo snel last van mijn knieën

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur: Goudoranje, met felgeel

Op dit moment is Vitesse koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jouw kampioen van Nederland: Roda JC

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen:Nederland gaat in Brazilië de finale halen.

Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Noordpool aanwezig: Bijna bij iedere thuiswedstrijd

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Geen idee want ik volg de eredivisie niet echt.

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: Geen idee

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Ik wil niet met iemand ruilen want ik ben blij met wie ik ben.