Sander Kruit (Noordpool C1): Ik wil wel dag met Erwin van der Looi ruilen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Sander Kruit voetbalt voor het C-elftal van zaterdag vierdeklasser Noordpool. Sander, en zijn teamgenoten, kregen van Puurvoetbalonline een aantal vragen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor de nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel, Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand.

 1387276701NSander

Sander jij voetbalt voor de C-junioren van Noordpool. Heb jij altijd al voor Noordpool gevoetbald: Nee, ik heb eerst bij Z.E.C gevoetbald.

Ik zag dat jouw positie linksachter is. Wat is er leuk aan de positie van linksachter en wat niet: Het leuke van linksachter is dat je als verdediger belangrijk voor je team kunt zijn. Maar eigenlijk is alles wel leuk aan die positie moet ik eerlijk zeggen.

Jullie worden dit jaar gecoacht door Bert van der Meer en Jos Klip en getraind door Bert en Geert Jan Zijlstra. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van dit drietal: Dat je goed moet open draaien bij acties die je maakt, goed coachen, en we leren ook veel technische dingen die je als voetballer beter maken.

Noordpool is: Een geweldige voetbalclub.

Je volgt het voortgezet onderwijs. Zorgt dat er voor dat het soms lastig is om te trainen: Nee, want ik plan alles goed, waardoor ik tijd genoeg over heb voor het voetballen

In Uithuizen ligt een kunstgrasveld en een natuurgrasveld. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en waarom: Kunstgrasveld, want daar kun je altijd op voetballen en het speelt heel lekker.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur: Geel, blauw en grijs.

Op dit moment is Vitesse koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jouw kampioen van Nederland: Feyenoord.

Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Nederland volgens jou op het WK komen: Ik denk wel ver, want Oranje heeft vooral in de aanval met Van Persie en Robben prima  spelers.

Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Noordpool aanwezig: Nee dat niet, want op zaterdag spreek ik meestal af met vrienden.

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Zakaria Bakkali

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: Dan zou ik het team zoals Van Gaal doet want ze spelen best goed.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Met Erwin van de Looi, want ik zou FC Groningen ook wel eens willen leiden.