Mark Monden(Noordpool C1): Ik hoop dat Feyenoord kampioen van Nederland wordt

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Mark Monden voetbalt voor het C-elftal van zaterdag vierdeklasser Noordpool. Mark, en zijn teamgenoten, kregen van Puurvoetbalonline een aantal vragen voorgelegd die ze mochten beantwoorden voor de nieuwe rubriek op www. Puurvoetbalonline.nl. Een rubriek met als titel, Het Puurvoetbalonline-jeugdteam van de maand.

1387270466NmARK


Mark jij voetbalt voor de C-junioren van Noordpool. Heb jij altijd al voor Noordpool gevoetbald:
Nee, hiervoor heb ik bij Corenos gevoetbald

Ik zag dat jouw positie linkermiddenvelder is. Wat is er leuk aan deze positie en wat niet: Je bent veel in balbezit en je kunt op die positie goede passes geven op de spitsen en je helpt de verdediging als dat nodig is. Alles op deze positie is leuk.

Jullie worden dit jaar gecoacht door Bert van der Meer en Jos Klip en getraind door Bert en Geert Jan Zijlstra. Wat heb jij tot nu toe het meeste geleerd van dit drietal:
Hoe je moet opstellen als de tegenpartij de bal heeft en dat je voor elkaar moet strijden in het veld. En verder tips hoe je moet vrijlopen en waar je elkaar goed in moet coachen.

Noordpool is: Een mooie club waar men probeert om je als voetballer beter te maken.

Je volgt het voortgezet onderwijs. Zorgt dat er voor dat het soms lastig is om te trainen: Nee, nooit. Ik maak mijn huiswerk altijd ruim op tijd

In Uithuizen ligt een kunstgrasveld en een natuurgrasveld. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en waarom: Kunstgrasveld, want de trainingen en wedstrijden gaan haast altijd door.

Tegenwoordig zijn voetbalschoenen vaak fel gekleurd. Wat hebben jouw schoenen voor kleur:  Oranje en geel (Nike mecurial)

 Op dit moment is Vitesse koploper in de eredivisie maar wie wordt volgens jouw kampioen van Nederland:  Ik hoop Feyenoord

 Nederland heeft stevig geloot voor de eindronde op het WK in Brazilië. Hoe ver gaat Oranje volgens jou op het WK komen: Ik denk niet heel ver 

Jij bent bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van Noordpool aanwezig:
Nee, niet heel vaak.

Wat is volgens jou de beste voetballer in de eredivisie: Janmaat.

Als jij voor een keer Louis van Gaal moest vervangen hoe zou het Nederlands Elftal er die dag uit zien: Cillissen; Janmaat, De Vrij, Mathijsen, Blind, Strootman, Sneijder, De Guzman; Lens, Van Persie, Robben

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom: Met Robin van Persie, omdat hij erg goed kan voetballen.