Hans Top: Het Leekstervoetbalgala is een brok passie waar ik intens van geniet

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Dakdekken is mijn passie” Zo omschrijft Hans Top zijn vak. Met 35 jaar ervaring in het dakdekken heeft hij elk soort dak en goot wel eens in handen gehad. Om nieuw te leggen of te repareren. Voor hem is het allemaal “mooi werk” Hans Top: “Elk dak is weer anders en een uitdaging om aan het einde een tevreden klant te zien. Als je zegt dat je iets goed doet dan moet je dat ook nakomen” want Hans leeft volgens zijn eigen motto: “Een man een man, een woord een woord” Niet voor niets geeft Hans Top daarom ook 10 jaar garantie op een nieuw dak. “Wij geloven en staan voor wat we maken” Daarom heeft Hans Top in de drie noordelijke provincies inmiddels een zeer tevreden klantenkring opgebouwd. Mede omdat de dakdekker zo flexibel is, komt hij overal. Niet iedereen heeft tijd om overdag thuis te blijven als zijn of haar dak gemaakt wordt. Daarom komt Hans Top ook ’s avonds of op zaterdag om uw dak te leggen of te repareren.

 

1386764520N936016 10202479218411189 1223714321 n


Bovenstaande tekst las ik op Hans Top zijn facebook en de tekst klopt helemaal. Niet zelden sta ik naast Hans bij een jeugdwedstrijd langs de lijn als hij zijn werkzaamheden even heeft onderbroken om zoon Tobias en zijn team in actie te zien. Regelmatig spreek ik Hans in alle vroegte op facebook. Op een tijdstip dat wakker Nederland nog op een oor ligt worden er door twee sportfanaten over gebeurtenissen uit de voetbalwereld gesproken. Gesprekken waar het woord passie vaak in naar voren komt want dat is het woord wat bij de Hoogkerker als een rode draad door zijn leven loopt.

Hans Top en sport

Naast de passie voor zijn bedrijf, www.hanstop.nl   is Hans Top ook een gepassioneerd liefhebber van allerlei soorten sport. Dat betekent dat hij daarom regelmatig te vinden is bij een sportevenement of langs de lijn bij een voetbalwedstrijd in het amateurvoetbal. Wedstrijden van de v.v. Gorecht of Pelikaan S bezoekt hij met grote regelmaat waarbij hij ook daadwerkelijk geïnteresseerd is hoe het er bij verenigingen aan toe gaat. ‘Dat vind ik mooi om te zien hoe verschillend clubs in de wereld van het amateurvoetbal rondlopen. Dat interesseert mij oprecht want in alles wat je ziet en hoort kun je zelf je voordeel weer mee doen.”

Hans Top is iemand die houdt van personen die iets met passie doen want zo noemde hij Handrit Hoxhaj, speler van Pelikaan S en de Leekster Eagles een voetballer met een leeuwenhart. Handrit is iemand van niet zeuren maar voetballen wat strookt met mijn eigen wijze van een sport beleven. Ik was een hardloper van het type, de dood of de gladiolen. Ik vertrok direct vanaf de start in een hoog tempo en zag dan wel waar het schip strandde. Dat ging natuurlijk niet altijd goed maar dat was mijn instelling nu eenmaal. Dat is trouwens wat ik wel vaak mis in het voetbal. Een wedstrijd gewoon vol gas in gaan en dan zien waar het schip strandt. Ik weet ook wel dat er ook in het amateurvoetbal tactisch gedacht wordt maar dat hoef je toch niet op het niveau, en met alle respect voor die klasse, van de vijfde klasse te proberen. Daar werkt dat echt niet want een trainer die zegt dat hij dat anders ziet geloof ik niet.”

Hans Top en sponsoring

 Iedere sportliefhebber is zijn naam weleens tegengekomen via een reclamebord of in een advertentie in een clubblad of een website want ook als sponsor is Hans Top vaak te zien. Het meest bekendst in Groningen is de daarbij de TOPRUN die speciaal vernoemd naar Hans Top. Maar hij doet meer met zijn dakdekkersbedrijf zoals ook op www.puurvoetbalonline.nl en op tal van voetbalvelden te zien is. ‘Ik ben bij een aantal verenigingen actief als sponsor en daar doe ik als bedrijf mijn voordeel mee. Dat zorgt er namelijk voor dat ik via die kanalen door potentiele klanten benaderd wordt voor een eventuele opdracht. Dat is ook met mijn reclame op www.puurvoetbalonline.nl . Ik kom via jou en mijn facebook in contact met personen waar soms een prachtig contact uit ontstaat en dat maakt het allemaal ook zo leuk.

Hans Top en het Leekstervoetbalgala

Noem het Leekstervoetbalgala en de ogen van de voetballiefhebber beginnen spontaan te glimmen. ‘Het Leekstervoetbalgala is een prachtig evenement. Dat is een toernooi waar met, en daar komt het weer, passie gestreden wordt. Prachtig om te zien hoe de beleving er is bij spelers, trainers, leiders en niet te vergeten, het publiek. Daar geniet ik van en daarom kwam bij mij het plan om wat voor het publiek te willen doen. Het publiek moest interactief worden en daar kwam in samenwerking met Puurvoetbalonline het idee uit om de toeschouwers en andere voetballiefhebbers iets aan te bieden waar een prijs mee te winnen is. Want de winnaar kan namelijk 250 euro winnen door gratis deel te nemen aan een spel  wat door ons bedacht is en waar het bestuur van het Leekstervoetbalgala volledig achterstaat. De voorwaarden zijn via de volgende link http://lyt.sr/jdgoo te zien op www.puurvoetbalonline.nl en ik hoop echt dat het een succes wordt want alle extra publiciteit voor een prachtig evenement zoals het Leekstervoetbalgala is absoluut op zijn plaats.