Nu kan iedereen scoren op het Leekstervoetbalgala

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Op vrijdag 20 december gaat het 28e Leekstervoetbalgala van start met de eerste wedstrijden in het B-toernooi. De eerste van een reeks van ruim honderd wedstrijden. Dat zal zorgen voor veel actie, een groot aantal goals en hopelijk een mooie winnaar van deze 28e editie van een toernooi dat in het amateurvoetbal als een van het grootste zaalvoetbaltoernooi wordt gezien.

1386448578N1453474 544510955627333 90359786 n 1      1386056005NlogoHet Leekstervoetbalgala is een toernooi wat voor iedereen een feest moet zijn en waar de organisatie al 27 edities in geslaagd is. Dat laatste zal ook wat betreft het 28e Leekstervoetbalgala zeker gaan lukken. Waar het publiek zich in de voorgaande edities moest, beperken’ tot het aanmoedigen van zijn of haar favorieten wordt het Leekstervoetbalgala voor de liefhebbers van dit toernooi extra aantrekkelijk.

Want alle voetballiefhebbers kunnen namelijk interactief deelnemen aan het 28e Leekstervoetbalgala. Via www.puurvoetbalonline.nl kan er namelijk meegespeeld worden in de Puurvoetbalonline/Topcompetitie. Een competitie waar een prachtige prijs voor beschikbaar is gesteld door Dakdekkersbedrijf Hans Top uit Hoogkerk(www.hanstop.nl ). De dakdekker die een groot liefhebber van het Leekstervoetbalgala is heeft voor de winnaar een bedrag van 250 euro beschikbaar gesteld. Een bedrag dat gewonnen gaat worden door de deelnemer of deelneemster die het meest aantal punten bijeen scoort tijdens het 28e Leekstervoetbalgala.

Punten die als volgt verdiend kunnen worden:

Welke zes ploegen uit het B-toernooi gaan door naar het A-Toernooi.

Welke zestien ploegen in het A-toernooi gaan door naar de tweede ronde.

Welke acht ploegen gaan door naar de kwartfinales.

Welke vier ploegen gaan door naar de halve finale

Welke twee ploegen gaan door naar de finale

Welke ploeg wordt winnaar van het 28e Leekstervoetbalgala.

Een duidelijk puntensysteem want voor iedere club waar mee gescoord wordt krijgen de deelnemers een punt. Simpeler kunnen we het niet maken dus wat dat betreft kan iedereen met een emailadres aan dit interactief spel meedoen. Een spel waar de deelname gratis is maar waar de voorwaarde is dat de deelnemer of deelneemster zich per email opgeeft en daarbij zijn of haar naam, leeftijd en woonplaats vermeldt. Daarnaast wordt het schema zoals hierboven ingevuld waarvan de stand dagelijks op www.puurvoetbalonline.nl te lezen zal zijn.

De mail moet gestuurd worden naar johan @puurvoetbalonline.nl en iedereen kan zich aanmelden tot donderdag 19 december 24.00 uur.