Voor één euro per dag op Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Sponsor worden van de voetbalwebsite, www.puurvoetbalonline.nl , die sinds 20 december 2009 al ruim 385.000 bezoekers heeft getrokken is nog steeds mogelijk

             logo

Een mogelijkheid om als sponsor via een banner direct doorgelinkt te worden naar de eigen website is al mogelijk voor één euro per dag op een voetbalsite die gemiddeld door meer dan 450 bezoekers per dag bekeken wordt!

Een jaar adverteren met link naar eigen website: 365 euro.


Dat betekent, voor een euro per dag ben je als bedrijf al sponsor van een website die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot. Een mooie aanbieding die nog verder gaat.

Want korter sponsor zijn kan ook en dan blijft de aanbieding staan. Simpel gesteld, het aantal dagen sponsor betekent het aantal dagen dat men bij Puurvoetbalonline betaald waar wel de éénmalige kosten van 75 euro voor de technische uitvoering van het plaatsen van de banner bijkomen.

Ook alleen een logo plaatsen bij artikel op Puurvoetbalonline is mogelijk en dat kan voor 25 euro per artikel. Bij alleen een logo wordt er echter niet doorgelinkt naar de eigen website. Verder is het ook mogelijk om voetbalkampen of andere sportevenementen op Puurvoetbalonline te promoten tegen een vast tarief van 25 euro per maand.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Voor info: johan@ puurvoetbalonline.nl

Mobiel: 06-27109055