Dit moet iedereen gewoon even lezen en wat mee doen..

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

In 2004 organiseerde Robert Veenstra een benefietduel onder de naam, Ik voetbal tegen Kanker. Ruim 7000 euro werd er met het benefietduel voor het KWF-fonds bij elkaar gevoetbald.


1378030222NFoto Ommelander Courant 18 Juli 2013 1

Tien jaar later organiseert Robert Veenstra weer een benefietduel en nu zal het stadion van Heracles als decor dienen van dit toch zeer speciaal duel. Een duel dat nu in het teken staat van de Stichting Droomdag. De stichting die door de zelf ernstig zieke Mary van Duren werd opgericht. Een stichting die zich tot doel heeft gesteld om gezinnen waar de vader of moeder ernstig ziek is een droomdag te bezorgen. Robert heeft, samen met Linda van der Wal, de organisatie op zich genomen van dit benefietduel waarin mensen die aan de vreselijke ziekte leiden samen gaan voetballen met bekende Nederlanders. Een wedstrijd waar Eric Braamhaar als scheidsrechter zal optreden en waar verder alles en iedereen belangeloos aan zal meewerken.

Maar voordat er op 18 juni 2014 gespeeld zal worden in het Polman-stadion hebben de twee initiatiefnemers Robert Veenstra en Linda van der Wal nog andere grootse plannen. Want naast het benefietduel in Almelo zal er vanaf zondag 1 september een veiling worden gaan lopen. Een veiling die via de website www.ikvoetbaltegenkanker.nl te bereiken is. Een veiling waar op veel zaken geboden kan worden. Zo zijn er shirts van clubs en spelers van onder andere FC Barcelona, Real Madrid, Ajax en FC Groningen!

Er zijn kaarten voor een optreden van Tineke Schouten waar een Meet en Greet aangekoppeld is en ook en spectaculair item waar op geboden kan worden is het besturen van een vliegtuig. Alles in het teken van dat ene doel, een Droomdag voor een gezin wat normaliter nooit een droomdag meer zal hebben en waar Robert en Linda zich volledig voor inzetten.

Een droomdag willen realiseren voor gezinnen waar verdriet de boventoon voert is iets waar Puurvoetbalonline volledig achterstaat. Vandaar dat er dit seizoen regelmatig iets over de actie van Linda en Robert op Puurvoetbalonline te lezen zal zijn.

De veiling wordt op 1 september gestart en laten we er met elkaar voor zorgen dat Robert en Linda 18 juni 2014 veel droomdagen aan de stichting Droomdag kunnen aanbieden.