Dakdekkersbedrijf Hans Top: Groot geworden door klein te blijven

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Sponsoren zijn belangrijk is een opmerking die ik regelmatig hoor en waar ik het ook zeker mee eens ben. In oktober 2012 mocht www.puurvoetbalonline.nl zijn eerste sponsoren begroeten en ik moet zeggen, daar zijn we erg blij mee. Maar naast dat we er blij mee zijn willen we ook graag wat terugdoen voor degene die Puurvoetbalonline een warm hart toedragen. Daarom zullen we onze huidige en hopelijk toekomstige sponsoren in een speciale rubriek, de lichtmasten gericht op’ in het zonnetje zetten. Twee sponsoren gingen de volgende sponsor al voor in de rubriek, De lichtmasten gericht op’ maar nu staan de masten gericht op Dakdekkersbedrijf Hans Top.

HANSOVERALL

, Uw dak is ons vak’ is de slagzin van het bedrijf en dat dekt de lading volledig. Want wie Hans hoort praten over wat er zich allemaal op, onder of rond een dak afspeelt klapperen de oren bijna van het hoofd. Nieuwe technieken gebruiken, hoe moeilijker de klus hoe mooi is het als de klus naar tevredenheid van de klant weer geklaard is zijn nog maar twee dingen waar de dakdekker met veel passie over praat.

Lange dagen zijn het voor de Hoogkerker waarvan velen denken dat hij qua personeelsleden een immens groot bedrijf heeft. Het tegendeel is echter waar want dakdekkerbedrijf Hans Top staat namelijk voor samenwerking met collega’s zodat ook de grotere opdrachten geen probleem zijn voor het dakdekkersbedrijf..

De slagzin, Uw dak is ons vak’ staat ook op de website www.hanstop.nl te lezen en waar verder alle informatie op staat die een potentiele opdrachtgever zich maar wensen kan. Want niets wordt aan het toeval overgelaten om de klant de juiste informatie te geven hoewel de dakdekker, en oud-langeafstandsloper van mening is dat mond op mond reclame nog steeds de beste reclame is die je als ondernemer kan wensen.’ Je moet altijd zorgen dat de klant tevreden is en dat die bijvoorbeeld op een verjaardag of bij zijn sportclub verteld dat hij een weer een mooi, dakje’ op zijn garage of woning heeft gekregen. Dat zorgt voor nieuwsgierigheid en levert vaak een nieuwe opdracht op."

Aan opdrachten heeft het bedrijf van Hans Top daardoor ook geen gebrek want ik maakte het mee dat tijdens een van mijn bezoeken aan Hans de telefoon ging. Enkele seconden later sprong de dakdekker in zijn overall om naar een spoedopdracht te gaan. Dat is Hans Top ten voeten uit en die al een kapitein op een mammoettanker zijn bedrijf runt. Als eerste op de zaak en als laatste de lampen uit doen is iets wat bij de op de velden van veel amateurclubs bekende Hoogkerker past.

Want alles moet met passie gebeuren bij Hans en wat ook in het dakdekkersbedrijf terug te vinden is. Uitstralen dat je met een mooi vak bezig bent en dat de opdracht die je hebt gekregen tot in de puntjes goed uitgevoerd moet wordenis daar een belangrijk onderdeel in. De slagzin, Uw dak ons vak’ is er een die klinkt als een klok maar ik wil daar graag een aan toevoegen. Dakdekkersbedrijf Hans Top: Groot geworden door klein te blijven