Esther Makken(SJO Bedum E2): Het voetbal op TV volg ik niet.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Esther Makken voetbalt voor SJO Bedum E2. Esther is een voetbalster die het voetbal op TV niet echt interessant vind en ze is ook geen supporter van een club. Wat ze wel leuk aan het voetballen vind vertelt de centrale verdedigster in het onderstaand vraaggesprek.

 esther

Je speelt in de E- pupillen van CVVB.  In welk team speel je en hoe doen jullie het in de competitie Ik speel in de E2 van SJO Bedum, en we staan een beetje onderaan.

Welke positie heb je in het team: Centraal achterin.

Als je mag kiezen tussen gewoon gras of kunstgras wat kies jij dan en waarom: Ik kies voor gewoon gras, omdat het lekkerder speelt en je er gewoon slidings op kunt maken.

Wie vind jij de beste voetballer van het Nederlands Elftal en waarom: Ik weet het niet, want ik volg het voetbal op tv niet.

Ik vind zwarte voetbalschoenen erg mooi. Wat hebben jou voetbalschoenen voor kleur: Zwart met blauwe strepen.

Ga je ook regelmatig bij het eerste elftal van je club kijken: Nee.

Jij bent vast supporter van FC Groningen of heb ik het mis: Je hebt het mis, ik ben niet echt een supporter van de club.

Bezoek je wel eens een thuiswedstrijd van FC Groningen: Tot dusver twee keer, een keer met E2 en een keer met mijn vader en broer.

Wat zijn je hobby’s naast het voetballen: Dansen, zingen, schaatsen.

Als jij één keer bondscoach mocht zijn van Nederland welke elf spelers zou jij dan opstellen: Robben en Sneijder, deze voetballers ken ik van naam, voor de rest geen idee.

Wat vind jij leuk aan voetballen: Verdedigen, rennen, overspelen en gezellig kletsen.