GraphicGenie al vijf jaar een webdesignburo waar alles mogelijk is.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Sponsoren zijn belangrijk is een opmerking die ik regelmatig hoor en waar ik het absoluut mee eens ben. In oktober 2012 mocht www.puurvoetbalonline.nl zijn eerste sponsoren begroeten en ik moet zeggen, daar zijn we erg blij mee.

1360834864N529618 486659491382546 172918530 n

Maar naast dat we er blij mee zijn willen we ook graag wat terugdoen voor alle sponsoren die Puurvoetbalonline een warm hart toedragen. Daarom zullen we onze huidige en hopelijk toekomstige sponsoren in een speciale rubriek, de lichtmasten gericht op’ in het zonnetje zetten. De eerste die dit ten deel viel was Zijlschilderwerken in Bedum wat de eerste sponsor was die zich voor een periode aan Puurvoetbalonline verbond. Nummer twee in deze serie is het webdesignburo GraphicGenie die verantwoordelijk was voor de bouw van www.puurvoetbalonline.nl en tot op de dag van vandaag ook het onderhoud en lay-out van de site verzorgt.

Start

In 2008 begonnen Bobby van der Wijst en Ronald Gerssen als twee jonge ondernemers met GraphicGenie, dat zich ging toeleggen op het bouwen van een website voor bedrijven en particulieren.GraphicGenie begon klein want eerst werden de werkzaamheden nog vanaf de privéadressen van de jonge ondernemers verricht. Maar al snel werd duidelijk dat die situatie verre van ideaal was. Daarom werd naar een andere oplossing gezocht en verhuisde het bedrijf na ongeveer twee jaar naar de van der Kaaijstraat 64 in Alkmaar waar het nog steeds gevestigd is en GraphicGenie ondertussen qua medewerkers al een kleine uitbreiding heeft ondergaan.

Dynamisch

Jong en dynamisch is een typering die bij GraphicGenie en de twee boezemvrienden past want zoals Ronald en Bob het zelf aangeven. ‘We bieden particulieren en bedrijven van elke omvang een betaalbare web-oplossing. Onze belangrijkste diensten zijn webdesign, webdevelopment, grafische vormgeving en webhosting-oplossingen. Wat de wensen van de klant ook zijn, wij brengen ze tot leven met een professionele oplossing van hoge kwaliteit. Verder houden wij continu de ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving en webdesign in de gaten. Mede door het gebruik van de nieuwste technieken, als ook het enthousiasme, kunnen wij tijdig en binnen het afgesproken budget professionele producten en oplossingen bieden.”

Werkwijze

Een tekst die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat en wat Puurvoetbalonline alleen maar kan beamen. Een probleem betekent een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en binnen de kortste keren is het probleem opgelost zoals een paar dagen geleden gebeurde. Opeens werkte het automatisch doorlinken van artikelen van de site naar facebook niet meer. Een mail met die opmerking werd binnen een kwartier beantwoord met, alles werkt weer.” Dat is direct de exacte werkwijze van GraphicGenie, zorgen voor een snelle oplossing waardoor de klant weer tevreden zijn werkzaamheden kan vervolgen.

Vrienden

Vijf jaar timmeren de beide vrienden ondertussen al aan de weg en waarvan de bereikte resultaten richting de diverse op www.graphicgenie.nl te zien zijn. Alles is mogelijk zei Ronald een keer tegen mij en inderdaad tot op heden is alles gerealiseerd wat we graag wilden met Puurvoetbalonline. Daarom feliciteert Puurvoetbalonline zowel GraphicGenie maar ook Bobby en Ronald persoonlijk met deze vijfde verjaardag en wil verder graag van de gelegenheid gebruik maken om de bezoekers van onze website te attenderen op de ongekende mogelijkheden die GraphicGenie jullie te bieden heeft!