George Deuling(CVVB): Het nonchalante moet nog uit mijn spel.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

George Deuling werd in december aangenaam verrast door een telefoontje van de hoofdtrainer van CVVB, Hans van der Ploeg. De jonge voetballer kreeg te horen dat hij definitief een plaats in de eersteselectie zou krijgen. Een  moooi moment voor de allrounder die van zichzelf vindt dat het nonchalante nog uit zijn spel moet verdwijnen.

 1360082582N14451 445758268820461 592133076 n

George, jij voetbalt voor CVVB in het tweede elftal als ik goed ben ingelicht. Hoe dicht zit jij tegen het eerste elftal aan: Johan, je bronnen zijn niet up-to-date. Maar dat geeft niet joh! Want in december van het vorige jaar kreeg een telefoontje van Hans van der Ploeg met het goede nieuws dat ik vanaf toen officieel speler zou zijn van het eerste elftal! Hartstikke mooi natuurlijk.

Wat zijn jouw specifieke kwaliteiten als speler en waar is volgens jou nog wel wat aan te verbeteren: Ik ben een allround speler denk ik, kan zowel verdedigend als aanvallend spelen. Ben dus op verschillende posities inzetbaar. Men zegt dat ik nog wel eens vaak laks over kom. Snap ik niks van. Nee grapje. Ik ben af en toe nogal nonchalant. Maar daar wordt aan gewerkt.

Het trainingskamp met CVVB in Marbella was een succes omdat: Omdat het daar prachtig weer was, gezellige groep. En die van mij al niet meer stuk kon, omdat ik nog maar net bij het eerste elftal zat en al gelijk mee kon naar Spanje. En wie wil er nou niet in de maand januari naar de zon. Altijd goed.

Je volgt een opleiding aan de Hanzehogeschool las ik en welke opleiding volg je daar: Ik volg de opleiding Bouwkunde aan de Hanzehogeschool. Na enige vertraging ben ik nu van plan te gaan afstuderen in begin februari, dat ben ik van plan te gaan doen bij mijn huidige werkgever. Waar ik ben blijven werken na mijn stageperiode.

Bij FC Groningen heeft er een keeperswissel plaats gevonden, Marco Bizot erin en Luciano eruit. Een logische wissel denkt men maar deel jij die mening: Luciano heeft al aardig wat foutjes gemaakt, dus het is niet erg een keer een andere keeper uit te proberen. Ook wel handig een keeper die niet hoeft te springen om bij de lat te kunnen.

Januari is de maand van de wintertransfers, deze onzin zou wereldwijd verboden moeten worden: Ja, je stelt een team samen aan het begin van het seizoen en doe het daar het hele seizoen mee. Dan heb je niet nog een transfer periode nodig. Clubs met meer geld kunnen zich (door bijvoorbeeld veel blessures) dan versterken waar andere clubs dat niet kunnen.

Nog een paar maanden en dan ligt er een kunstgrasveld in Bedum. Jij juicht dat toe omdat: We bij een periode van slecht weer langer kunnen blijven voetballen dan nu met het huidige trainingsveld, dat al vrij snel een modderveld wordt. We dan oefenwedstrijden thuis kunnen spelen, aangezien we bij vorst of veel regen we vaak een tegenstander opzoeken met een kunstgrasveld en daar dan de wedstrijd spelen. Dat kan dan dus in mooi Bedum.

Ben jij naast voetballer ook nog op ander gebied actief binnen CVVB: Ja als actief lid van de derde helft in de kantine.

Jij bent ongeveer van dezelfde leeftijd dan Robert Jan van Dijken. Hoe blij ben jij dat RJ weer terug is bij CVVB: Harstikke blij! Haha. Nee, vind het leuk en daarnaast is het voor CVVB alleen maar goed dat zon talent als RJ weer terug is, want hij kan hartstikke goed voetballen.

FC Groningen haalt de play offs richting plaatsing voor Europees voetbal niet omdat: Eerst van deze trainer afscheid moet worden genomen.

Hoe vaak ben jij er op Marbella aan herinnerd dat jij bij het vertrek een paar minuten te laat was: Totaal niet! Niemand vond het ook vervelend dat ik zo laat was, omdat ik nooit te laat kom! Nee genoeg, en nog steeds wel. Maar goed dat hoort erbij. Maar nu we het toch over Marbella hebben kan ik van de gelegenheid gebruik maken om paar mensen te bedanken. Allereerst Jordy van Haag en Dick Deelen die op het laatste moment er nog voor gezorgd hebben dat ik mee kon. Hartstikke bedankt. En natuurlijk Betty Stolwijk (mammie van Wilco Stolwijk) die mij nog op tijd wakker heeft kunnen krijgen en mij naar het sportcomplex heeft gebracht (nadat ze Wilco daar al had afgezet), zodat ik alsnog mee kon naar Marbella. Betty je bent een schat!

-