Jamall Zimmerman(SJO Bedum E2): Als je niet samenspeelt win je geen wedstrijd

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Jamall Zimmerman is een van de spelers van SJO Bedum E2 die meewerkt aan een rubriek van Puurvoetbalonline. Als het aan Jamall ligt krijgen we in Nederlands Elftal met vier Groningers in de basis en vertelt hij verder dat hij sportief is aangelegd maar af en toe ook weleens even ….. wil zijn

 1359790483NIMG 7563  2

Je speelt in de E- pupillen van SJO.  In welk team speel je en hoe doen jullie het in de competitie: Mijn naam is Jamall Zimmerman en ik ben 9 jaar. Ik speel in E2 en het gaat niet heel goed in de competitie maar heel slecht gaat het ook niet.

Welke positie heb je in het team: Links middenveld.

Als je mag kiezen tussen gewoon gras of kunstgras wat kies jij dan en waarom: Ik ga voor gewoon gras als het maar geen modderpoel is.

Wie vind jij de beste voetballer van het Nederlands Elftal en waarom: Robben.

Ik vind zwarte voetbalschoenen erg mooi. Wat hebben jou voetbalschoenen voor kleur: Ik heb Nike voetbalschoenen en de kleur is neongeel met zeeblauw.

Ga je ook regelmatig bij het eerste elftal van je club kijken: Heel soms wanneer ik met iemand mee ga kijken want mijn vader en moeder gaan daar nooit kijken.

Jij bent vast supporter van FC Groningen of heb ik het mis: Ja echt wel! Ik ken ook 2 spelers van FC Groningen. Nick Bakker is mijn vriend want zijn moeder is vriendin met mijn moeder en ik noem haar altijd tante Syl. Bacuna komt ook altijd bij tante Syl thuis.

Bezoek je wel eens een thuiswedstrijd van FC Groningen: Ja met mijn oom Wilfred of met de vader van Aaron Velting. Laatst zijn wij nog met ons eigen team naar een thuiswedstrijd van FC geweest.

Wat zijn je hobby, s naast het voetballen: Tennis, basketbal, tafeltennis, eten en af en toe lekker lui zijn.

Als jij één keer bondscoach mocht zijn van Nederland welke elf spelers zou jij dan opstellen:

                                      Stekelenburg

Van Rhijn            Heitinga           Nick Bakker      Bruno Martins Indi                     

Bacuna                                       Kuyt      

Robben                              Sneijder                             Zivkovic                                                   

    Huntelaar

Wat vind jij leuk aan voetballen: Het is een teamsport en dat vind ik leuk. Je moet het samen doen want in je eentje kan je niet winnen.