Ruben Engelsma(SJO Bedum E2) is een liefhebber van gewoon gras

Geschreven door Ruben Engelsma op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Ruben Engelsma voetbalt voor de E2 van SJO Bedum. Ruben is nog een liefhebber van natuurgras want zo vertelt de allrounder, dan kun je betere slidings maken. Verder is hij supporter van FC Groningen en wie er in ,zijn’ Nederlands Elftal staan valt allemaal te lezen in het vraaggesprek dat Puurvoetbalonline met Ruben had.

 1359657421NDSCN0419

Ruben je speelt in de E- pupillen van  SJO Bedum.  In welk team speel je en hoe doen jullie het in de competitie : E2. we begonnen wel goed maar de laatste weken ging het minder in de competitie.

Welke positie heb je in het team: verdediging-middenveld

Als je mag kiezen tussen gewoon gras of kunstgras wat kies jij dan en waarom: Gewoon gras omdat als je dan een sliding maakt doet dat niet echt pijn en ik vind het lekkerder voetballen.

Wie vind jij de beste voetballer van het Nederlands Elftal en waarom :   Sneijder want hij is tweebenig en hij is sterk aan de bal.

Ik vind zwarte voetbalschoenen erg mooi. Wat hebben jou voetbalschoenen voor kleur: blauw wit en geel

Ga je ook regelmatig bij het eerste elftal van je club kijken: nee

Jij bent vast supporter van FC Groningen of heb ik het mis: Ik ben voor FC Groningen

Bezoek je wel eens een thuiswedstrijd van FC Groningen: Soms

Wat zijn je hobby,s naast het voetballen: vissen,buiten spelen

Als jij één keer bondscoach mocht zijn van Nederland welke elf spelers zou jij dan opstellen: Stekelenburg-van der Wiel-Virgil van Dijk-Gouweleeuw-Daley Blind-Sneijder-Adam Maher-Kuyt-Huntelaar-Robben-Elia

Wat vind jij leuk aan voetballen: Met een bal bezig zijn en de wedstrijden.