Kas Huttenga(SJO Bedum E2): Voetbal heeft alles!

Geschreven door Kas Huttenga op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Kas Huttenga is spits in de E2 van SJO Bedum. Kas is een fan van Arjen Robben en gaat samen met zijn opa regelmatig naar wedstrijden van het eerste elftal van CVVB. Dat en nog veel meer vertelt de jonge voetballer in het onderstaand vraaggesprek dat hij had met Puurvoetbalonline.

NIK 6757

Kas wat is jouw positie in de E2: Ik ben spits

Als je mag kiezen tussen gewoon gras of kunstgras wat kies jij dan: Ik speel het liefst op gras.

Wie vind jij de beste voetballer van het Nederlands Elftal en waarom: Beste speler Ned. Elftal is Arjen Robben omdat hij ondanks zijn blessures altijd maar door gaat hij kan ook goed in de kruising schieten.

Ik vind zwarte voetbalschoenen erg leuk. Wat is de kleur van jouw voetbalschoenen: Ik vind zwarte voetbalschoenen niet mooi, mijn 1e  voetbalschoenen waren oranje en nu heb ik wit/geel/blauwe schoenen.

Ga je ook regelmatig bij het eerste elftal van je club kijken: Ik ga regelmatig bij CVVB1 kijken samen met mijn Opa.

Jij bent vast supporter van FC Groningen of heb ik het mis: Ik ben geen supporter van FC Groningen maar ik ben fan van FC Barcelona.

Wat zijn je hobby, s naast het voetballen: Ik vind naar school gaan, lezen, tv kijken en computerspelletjes erg leuk.

Als jij één keer bondscoach mocht zijn van Nederland welke elf spelers zou jij dan opstellen: Keeper: Stekelenburg. Robben, Huntelaar, Elia, Afellay, Kuyt, Sneijder, van de Vaart, Luuk de Jong, Narsingh, Heitinga.

Wat vind jij leuk aan voetbal: Voetbal heeft alles! Samenwerken, scoren, met vrienden samen plezier hebben!!