Even voorstellen: Voetbalforum Puurvoetbalonline.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl is niet uniek maar deze rubriek is wel een bijzondere.

Met ingang van woensdag 5 september zal een panel, bestaande uit voetballiefhebbers  uit alle geledingen van het amateurvoetbal, met grote regelmaat een bepaalde stelling beantwoorden. Stellingen die betrekking hebben op alles wat zich in en rond de voetbalwereld afspeelt. Een wereld die geregeld op zowel amateur als op betaald voetbal niveau het nodige stof doet opwaaien en waar iedereen, en op veel site’s anoniem, een mening over heeft. Anoniem en Puurvoetbalonline gaan echter niet samen vandaar een panel waarin iedereen onder zijn eigen naam meewerkt en die we aan de bezoekers van Puurvoetbalonline zullen voorstellen.

1346664918NAlbertAlbert ten Caat: Uit de wereld van het damesvoetbal komt de in Bedum woonachtige Albert ten Caat die naast trainer van de dames van SJO ook actief is als trainer van het 6e elftal van CVVB. Daarnaast is Albert actief bij de jeugdafdeling van SJO Bedum en heeft hij over alles wat zich in de voetbalwereld afspeelt een duidelijke mening.

 

 

1346665026NGerwinGerwin Schaaphok: Futsal wordt vertegenwoordigd door Gerwin Schaaphok uit Winsum. Gerwin  is naast speler ook bestuurslid van Futsal Winsum, de vereniging die voor het eerst in de historie van de club in de eerste divisie van het zaalvoetbal uitkomt en zal ongetwijfeld op de voor hem kenmerkende  rustige en bedachtzame wijze de stellingen beantwoorden.  

 

1346665168NAnnaAnna de Munck: De  vertegenwoordigster van de speelsters uit het damesvoetbal is Anna de Munck. De in Winsum woonachtige Anna is aanvoerster van het damesteam van VIBOA. Daarnaast is ze de partner van De Heracliden-trainer Jeroen de Munck zodat ze aardig ingevoerd is binnen de voetbalwereld wat in haar meningen ongetwijfeld duidelijk naar voren zal komen.

 

 

 

 

1346665329NhansHans Top: De vroegere langeafstandloper uit Hoogkerk staat bekend om zijn liefde voor het amateurvoetbal en mocht dan ook niet in dit voetbalforum ontbreken. Hans  Top is een man van het volk die met het hart op de tong garant zal staan voor de nodige pittige uitspraken in het forum.

 

 

1346665434NMarcelMarcel Bellinga: De onlangs gestopte scheidsrechter Marcel Bellinga zal het scheidsrechterskorps vertegenwoordigen en als zijn antwoorden van het niveau zijn zoals zijn carrière is verlopen, en waar Puurvoetbalonline niet aan twijfelt, zal ook de in Groningen woonachtige Marcel Bellinga zijn mening duidelijk ventileren.

 

 

 

1346665604NJosJos Klip: De middenvelder van Noordpool werd door mij uitermate geschikt bevonden voor het panel en Jos was direct enthousiast. De in Usquert woonachtige Jos Klip is een man met een mening en die wee dan ook graag horen op Puurvoetbalonline.

 

 

 

 

1346665827NmenkoMenko Swieringa: Een echte voetballiefhebber en zelf de koning van de assist. Een mooie pass in een wedstrijd kan Menko al een prachtige wedstrijd bezorgen maar hij kan een wedstrijd ook tot  op het bot afkraken. De Bedumer staat voor zijn mening en mag daarom ook niet in dit panel ontbreken.

 

 

 

 

1346665985NfotowillempettingaWillem Pettinga: De trainer van de voetbalvereniging Kloosterburen stond als eerste op mijn lijstje want samen met Willem mag ik voor een wedstrijd graag even praten over zaken die ons bezighouden en soms niets met voetbal te maken hebben. De in Mensingeweer woonachtige Willem Pettinga zal zijn mening over de stellingen bedachtzaam formuleren maar hij zal net als de overige panelleden duidelijk in zijn commentaar zijn.