Dennis Tromp( Rood Zwart Baflo): We hebben potentie genoeg voor de vierde klasse

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Dennis Tromp is de spits van vijfde klasser Rood Zwart Baflo en is volgens velen een makkelijk scorende spits.

 dennis tromp foto

Dennis Tromp(nummer 9) torent boven alles en iedereen uit namens Rood Zwart Baflo

Zelf is de 19 jarige aanvaller echter kritisch over zijn eigen prestaties in de eerste helft van het seizoen. Verder hoopt hij uiterlijk volgend seizoen te promoveren richting de vierde klasse met zijn team. Dit en nog veel meer vertelt hij in het vraaggesprek dat Puurvoetbalonline met hem voerde.

Jij bent een gemakkelijk scorende spits wordt er vaak gezegd. Hoe zie jij dat zelf: Ik hoor ook van meerdere personen dat ik inderdaad vrij gemakkelijk scoor. Maar ik hoor wel meerdere dingen van mensen dus daar probeer ik mij niet teveel van aan te trekken. Zelf probeer ik altijd kritisch te kijken in wat ik doe en probeer dus altijd beter te worden. Dit verlang ik dan ook van mijn team genoten in de wedstrijd en dan kan ik soms lastig zijn,haha. Verder heb ik in de eerste helft van het seizoen teveel kansen gemist, welke ik anders juist wel had gemaakt. Anders had ik nu al richting de 20 doelpunten kunnen staan. Ik probeer er de 2e helft dus nog een schepje bij te doen en op zijn minst topscorer aller tijden te worden bij de club.

Ik heb jullie vorig seizoen tegen Zuidhorn en dit seizoen tegen Noordpool zien spelen. Deel jij mijn mening dat jullie te laag staan in de competitie: Kijkend naar onze eigen selectie vond ik na aanvang van dit seizoen al dat wij de spelers hebben om mee te kunnen promoveren. Gezien de clubs in de competitie is dat ook zeker mogelijk. Wij hebben alleen een paar keer heel klungelig punten laten liggen, als wij dat minder gaan doen kan het wel eens een mooi seizoen worden.

De ambitie van Rood Zwart Baflo is duidelijk. In de toekomst naar de vierde klasse. Hoe reëel is die ambitie: Zoals ik al zei is dat zeker reëel. Het moet alleen niet te lang duren. Dit seizoen of volgend seizoen moet er gepromoveerd zijn vind ik. Er is genoeg kwaliteit.

Met Marco Stoepker hebben we een van de beste keepers uit de vijfde klasse onder de lat staan: Zonder twijfel. In het verleden had Marko nog wel last van een aantal cruciale fouten en was hij niet altijd even constant, maar ik vind dat vooral zijn vastigheid beter is geworden. Ben wel benieuwd hoe hij het op een hoger niveau zou doen.

 Johannes Pool is bij leven al een legende bij Rood Zwart Baflo. Wat betekent Johannes voor jou: Ik ken Johannes ook al sinds ik een pupil was bij toen nog vv Marcia. Wat hij allemaal gedaan heeft en nog doet is echt heel bijzonder en geweldig voor de club. 

FC Groningen zal het moeilijk krijgen om de play off’s te halen: Mee eens. Het is echt dringen rond de plek 8 en de FC is momenteel ook niet bepaald in de beste vorm. Ik denk dat zij het wel halen indien AZ en PSV in de finale van de beker komen, schuift de play off plek eentje door.

Mark van Bommel komt niet naar PSV als Louis van Gaal daar trainer wordt. Snap jij zoiets: Ik weet natuurlijk niet wat er precies is gebeurd tussen die twee, maar er is wel iets gebeurd bij Bayern. Als dat echt een zodanig slechte ervaring is geweest voor Van Bommel dan begrijp ik het zeker wel. Aan de andere kant zou ik zeggen: je laat een man als van Gaal toch niet de terugkeer naar je clubliefde(?) in de weg zitten.

Wie vind jij een voorbeeld als spits voor jou en waarom: Dit vind ik altijd moeilijk te zeggen. Ik probeer als een voorbeeld spits ook te kijken of ik mijzelf er enigzins in terug zie. Dan kom ik toch op Inzaghi of een van Nistelrooy uit; dodelijk in en rond de 16. Maar de spits waar ik het meeste van genoten heb is toch wel de Braziliaan Ronaldo, echt een fenomeen!

Volgend seizoen krijgen jullie Wobbe de Vries als trainer. Ken jij De Vries als trainer: Het enige wat ik weet over deze trainer is dat hij momenteel bij Ezinge zit en daarmee tegen degradatie voetbalt in de 4e klasse. Verder zie ik wat resultaten in het verleden bij andere clubs op voetbalnoord, maar ik heb verder geen idee.

Bij Ajax keert de rust weer een beetje terug, Feyenoord doet weer mee en AZ blijft ook leuk meedoen. Dus de eredivisie wordt eindelijk weer leuk: Qua spanning is het zeker leuk in de Eredivisie. Ik als Feyenoorder ben natuurlijk vooral blij met de ingezette lijn van mijn club. Zou leuk zijn als wij een beetje mee kunnen doen bovenin, maar lijkt mij van niet.

Phil Hellmuth, verklaar je nader: Naast voetbal is een van mijn hobby's poker. Ik vind het erg leuk om te doen en probeer mij er ook wat in te verdiepen door er onder andere boeken over te lezen. Phil Hellmuth is statistisch gezien de beste pokerspeler momenteel en ik vind het geweldig om naar hem te kijken, omdat hij helemaal door het lint kan gaan als het tegen zit.

Wat doet Dennis Tromp in het dagelijks leven: Ik probeer naast de studie genoeg tijd over te houden om te sporten. Van deze sporten is voetbal voor mij toch het belangrijkste. Niets doet mij beter en ontspant mij meer dan heerlijk op het veld met de bal bezig zijn. Ook heb ik een heel lieve vriendin die (helaas) op verre afstand woont. Mijn activiteiten probeer ik dus zo goed mogelijk te regelen zodat ik ook genoeg bij haar ben.