Roel Veen( SV Marum) geniet met volle teugen van Feyenoord!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Roel Veen ken ik uit mijn Marum-periode als een fervente Feyenoord-supporter. Roel is een, echte” want ook in de zeer slechtste periode van Feyenoord bleef hij alle vertrouwen in, zijn” cluppie bewaren. Dat waardeerde ik enorm in de jonge Marumer die ik leerde kennen als een voetballer die het van zijn karakter moest hebben. Dat bewijst hij dit seizoen door zich vanuit het derde elftal richting het tweede elftal van Marum te op te werken. Dat is tekenend voor zijn mentaliteit wat dit seizoen ook voor zijn favorieten uit Rotterdam geldt. Een karakter van niet opgeven maar proberen om het maximale uit je carriere te halen. Daarom ruim ik in de rubriek ‘Binnen de lijnen” graag een plaatsje in voor Feyenoord-supporter Roel Veen voor wie ik het geweldig vind dat het weer goed met Feyenoord gaat!

Roel Veen ken ik uit mijn Marum-periode als een fervente Feyenoord-supporter. Roel is een, echte” want ook in de zeer slechtste periode van Feyenoord bleef hij alle vertrouwen in, zijn” cluppie bewaren. Dat waardeerde ik enorm in de jonge Marumer die ik leerde kennen als een voetballer die het van zijn karakter moest hebben. Dat bewijst hij ook dit seizoen door zich vanuit het derde elftal richting het tweede elftal van Marum op te werken. Dat is tekenend voor zijn mentaliteit wat dit seizoen ook voor zijn favorieten uit Rotterdam geldt. Een karakter van niet opgeven maar proberen om het maximale uit je carriere te halen. Daarom ruim ik in de rubriek ‘Binnen de lijnen” graag een plaatsje in voor Feyenoord-supporter Roel Veen voor wie ik het geweldig vind dat het weer goed met Feyenoord gaat!

                                      950669908_6_9TiH

                              Roel Veen: Een 100% Feyenoord-supporter

 

Roel voor welk team van SV Marum speel jij op dit moment: Ik speel op dit moment bij het 2e en 3e elftal, ik ben in het begin van het seizoen bij het 3e begonnen. Maar ik heb me op gewerkt op de trainingen en loop nu bij het 2e elftal. Maar er zijn natuurlijk nog wel momenten dat ik met het 3e mee moet. maar vind het al super om bij het 2e te mogen trainen en ben een aantal maanden geleden wel ingevallen bij het 2e elftal wat ik super vond.

Ik ken jou als een fanatieke supporter van Feyenoord. Wat zal jij op dit moment genieten van je 'cluppie": Zeker, ik heb het zeker naar me zin dit seizoen. vooral met wat voor team er nu staat, het team heeft zeer goeie en fanatieke spelers. het is wel eens slechter geweest. maar het verleden laten we achter ons.

guidetti4

         John Guidetti: Een van de smaakmakers van het huidige Feyenoord

Snap jij dat Ricky van Haaren en Diego Biseswar hun contract niet willen verlengen bij Feyenoord: Van Ricky van Haaren begrijp ik het wel. Hij komt niet zo heel vaak aan spelen toe. Maar van Diego Biseswar begrijp ik het eigenlijk niet echt. Hij valt over het algemeen eigenlijk wel vaak in. Maar natuurlijk een voetballer wil altijd spelen.

Velen vinden Ron Vlaar een overgewaardeerde voetballer die niet in de thuis hoort in de selectie van het Nederlands Elftal. Waarom deel jij die mening niet: Als ik naar de verdedigde linie van het Nederlands elftal kijk, lijkt het mij wel mogelijk om Vlaar een keer in te laten vallen. Hij heeft redelijk wat ervaring en kan ook best een balletje trappen. Hij heeft ook zijn slechte dagen maar dat heeft iedere speler. Van mij mag hij wel een keertje invallen en het laten zien.

Liverpool is een andere favoriete club van jou. Verklaar je nader: Het is een zeer mooie club vind ik. Ik vind het wel een club te vergelijken met Feyenoord. (niet op financieel gebied) maar wel op sfeer en spel wijze.

Jij werkt bij Royal Dutch Shell. Is dat je volledige dagtaak of volg je ook nog een studie: Het is een bijbaantje voor in het weekend en de vakanties. Ik volg nog een studie op het alfa college. Commercieel medewerker vooropleiding voor junior account manager.

Oranje heeft het qua loting slecht getroffen en kan na de poulewedstrijden naar huis: Deze mening deel ik niet. Ze hebben wel een kans in de poule fase. Ze hebben in de voorbereiding wel met 3-0 van Duitsland verloren, maar dat zegt niet altijd iets. Een EK is heel wat anders dan een oefenwedstrijd. Ik hoop dat we net zo als het EK van 88 kampioen gaan worden.

Sinds Martin van Geel aan het bewind is bij Feyenoord gaat het duidelijk beter met Feyenoord. Dat betekent dat een technisch directeur belangrijker is dan een goede trainer: Zeker is het belangrijk voor de club. Maar ik weet zeker dat de trainer ook heel veel doet voor het team. Ik weet ook zeker dat Martin van geel er heel veel mee heeft bereikt bij Feyenoord. Maar denk dat Ronald Koeman meer dingen heeft bereikt bij Feyenoord dan de laatste 3/4 seizoenen welke trainer ook.

Marum wil binnen een paar jaar een stabiele tweede klasser zijn. Is dat een reële optie denk je: Ik denk dat het wel mogelijk is. Dan moeten er misschien wel wat dingen veranderen. Dat doet er nu niet zo toe denk ik. Maar het is wel mogelijk denk ik.

Jij was in de jeugd een speler die op meerdere posities inzetbaar was. Is dat volgens jou een nadeel geweest in jouw ontwikkeling als voetballer: Ik denk dat het geen nadeel was. Meer een voordeel in die tijd want dan kon je vaak spelen. Maar op dit niveau hebben de meeste spelers vaste plekken dus dan is het wel een nadeel. Nu moet ik eerst uitzoeken wat echt mij positie is. Maar daar kom je altijd wel uit met de trainer.

Welke Nederlandse Sportvrouw zou jij weleens in de Kruisweg willen uitnodigen: Een hele andere tak van sport dan voetballen. Maar ze ziet er wel leuk uit. Ellen hoog van het Nederlands hockey team. Ze speelt het hoogste hier in Nederland. Daar zou ik wel een drankje mee willen drinken.