Jan van Dijken(CVVB2) Over Ajax, Fatima Moreiro del Melo en de zandbak van Bedum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Jan van Dijken voetbalt in het tweede elftal van CVVB. Met de reserve's van CVVB heeft hij als doelstelling om kampioen te worden dit seizoen. Verder komen Fatima Moreira del Melo, Rene en Nico Homan en zijn favorieten uit Amsterdam voorbij in het interview dat hij aan Puurvoetbalonline gaf.

Jan van Dijken voetbalt in het tweede elftal van CVVB. Met de reserve's van CVVB heeft hij als doelstelling om kampioen te worden dit seizoen. Verder komen Fatima Moreira del Melo, Rene en Nico Homan en zijn favorieten uit Amsterdam voorbij in het interview dat hij aan Puurvoetbalonline gaf.

 301088_126383664135360_100002911820596_150332_125153785_n1

Jan van Dijken in actie voor tweede elftal van CVVB

Jan, jij voetbalt in het tweede elftal van CVVB. Waar was jij op 29 mei 2010: Ik vermoed dat jij doelt op de nacompetitiewedstrijd waarbij we toen gepromoveerd zijn ??? Ik denk dat ik die bewuste dag aan het werk was, voetbalde toen nog in het derde elftal, maar heb dat seizoen wel een paar wedstrijden mee gedaan met het tweede…

Wat is jouw positie in het team: Het liefst nummer 10 maar aangezien de concurrentie dit seizoen zo hoog is bij het tweede elftal neem ik genoegen met de plek waar de trainer mij neerzet.

Heb jij ook in het eerste elftal van CVVB gespeeld: Ja vanuit de a1 ben ik doorgestroomd naar het eerste waar ik een half jaar gespeeld heb. Maar toen ik ook op zaterdagen moest werken ben ik naar het tweede gegaan want daar valt het nog wel te combineren en bij het eerste niet.

Wie vind jij een ondergewaardeerde voetballer bij FC Groningen: Virgil van Dijk. Ik denk dat het een grote jongen kan worden, goeie trap en uitstekend in de lucht. Alleen opbouwend kan het nog stukken beter maar zodra hij dat onder de knie heeft is ie weg!!

Ik las in jouw reactie op Facebook dat Nico Homan een ‘slecht” mens is. Leg mij dat eens uit: Het was niet Nico, maar Rene Homan (overigens het zijn allebei slechte mensen)! Nee, maar het was even ouwehoeren want ik was die nacht ervoor even in de plaatselijke kroeg in Bedum geweest, en had even te diep in het glaasje gekeken en Rene stond achter de bar dus die gaf ik daar de schuld van.

Met welke Nederlandse Sportvrouw zou jij wel een avondje willen stappen en waarom: Fatima Moreira de Melo en waarom hoef ik niet uit te leggen toch???

De problematiek van een kunstgrasveld in Bedum blijft de gemoederen bezighouden. Hoe denk jij hierover: Ik vind het echt drama. Heb vanavond even weer heerlijk op een zandveld getraind…Het is toch ongekend dat twee verenigingen niet 1 kunstgrasveld kunnen realiseren…tegenwoordig heeft iedereen toch een kunstgras? En begrijp al helemaal niet waarom meneer Robben er niet even een kunstgrasveldje neer plant. Al is het maar op afbetaling…

Op de amateurvelden hoor ik steeds meer dat men uitgekeken raakt op dat eindeloos geanalyseer, waar ik een van ben. Deel jij die mening: Nee helemaal niet, vind het juist goed dat er tegenwoordig de dag ook wat meer tijd aan het amateur voetbal wordt besteed.

Ajax staat na de nederlaag tegen Utrecht 11 punten achter op AZ en is uitgeschakeld voor de titel: Moest jij deze vraag van mijn oom stellen? Want ik baal er wel een beetje van dat Ajax het nu zo slecht doet!! Het is toch mijn cluppie. Weet niet of het seizoen nu over is voor Ajax want het seizoen is nog lang, maar het gaat niet gemakkelijk worden om nog mee te doen voor de bovenste plaatsen.

Wie was in jouw ogen de beste trainer waar jij tot nu toe onder getraind hebt: In de jeugd zondermeer Jan ten Caat. En in de senioren Jan van Dijken. Niet omdat hij zulke goede trainingen gaf hoor. Hij liet ons meestal even partijtje doen zodat meneer zelf even een bakkie koffie kon doen in de kantine. Maar hij kon mensen als geen ander motiveren en zette de poppetjes altijd op de juiste plek. En dat is misschien wel het belangrijkste als trainer zijnde!

Wat is de doelstelling van CVVB 2 voor dit seizoen: Kampioen worden. We staan nu 6 punten los en de komende twee week zijn voor ons cruciaal: eerst zaterdag de nummer 2 en daarna de nummer 3..Als we die twee winnen zetten we de concurrenten voor de winter al op 9 punten. Dat zou fantastisch zijn natuurlijk.