Michael Mast is trots op Gruno

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Michael Mast is de 21 jarige doelman van Gruno. De club liep vorig seizoen tegen een straf van vier wedstrijdpunten in mindering aan maar herstelde zich formidabel door via de nacompetitie te promoveren naar de derde klasse. Daar en over nog veel meer verteld de doelman in de rubriek ‘De Elf aan….


Michael Mast is de 21 jarige doelman van Gruno. De club liep vorig seizoen tegen een straf van vier wedstrijdpunten in mindering aan maar herstelde zich formidabel door via de nacompetitie te promoveren naar de derde klasse. Daar en over nog veel meer verteld de doelman in de rubriek ‘De Elf aan….

 DSC_1729

                               Michel Mast, doelman van de v.v Gruno dat vorig seizoen een topprestatie leverde

 Dat we met Gruno naar de derde klasse zijn gepromoveerd mag als een wereldprestatie worden gezien: Inderdaad . als je kijk dat we met -4 zijn begonnen en als je dan naar de stand toen keek kon je haast wel zeggen die zijn gedegradeerd  maar we pakte het goed op naar de winterstop .

Dat we samen met Leek Rodenburg vier punten in mindering kregen vorig seizoen heeft ons tot aan de winterstop achtervolgt:Zekers , het was gewoon balen om in het begin van het seizoen met - 4 te beginnen toen hebben we als groep gezegt als we wat willen moet het nu en toen wonnen we onze westrijden met de 3e periode als toetje .

AJAX en FC Twente springen er naar twee speelronden al bovenuit en gaan samen uitmaken wie kampioen wordt: Ik denk zelf dat AJAX kampioen word FC TWENTE gewoon op 2e plek AJAX speel goed en klasse voetbal.

PSV is bezig om in paniek alles te kopen wat er maar te kopen valt maar eindigt niet bij de eerste drie: Als ik kijk naar PSV ze hebben de selectie voor de top 3 maar Fred Rutten krijg dit team niet aan de loop . Hiddink was de juiste Trainer geweest voor dit Psv.

Als keeper van Gruno denk ik dat ik dit seizoen zeker vijf keer de nul houd: Dat gebeurt zeker maar ik doe het niet alleen we doen het als team als ik de nul hou dan is het een team prestatie , onze team is niks minder dan de andere teams van de competitie dus het gaat wel lukken.

Dat alle clubs, die op sportpark Vinkhuizen, vorig seizoen gepromoveerd zijn is een mooie reclame voor het voetbal in de stad: Dat is het zeker als je na ga Groningerboys en Lycurgus Kampioen en Gruno periode Kampioen en promoveren dan is het inderdaad voor in de stad uitstekend reclame dan trekt zo n sportpark spelers aan waarbij we bij Gruno niet mogen klagen met negen nieuwe spelers.

Gruno staat bol van de clubiconen wat het extra leuk maakt om voor Gruno te voetballen: Inderdaad ik speel met plezier voor Gruno en ik bewonder de clubiconen Gruno is niet zomaar een club . een club vol gezelligheid en dat maak het voor mij zo leuk om voor Gruno te spelen ,

Als ik van alle clubs die gebeld hebben of ik voor hun wilde spelen tien euro had gekregen kon ik een paar mooie keeperhandschoenen kopen: Voor 10 Euro zal ik niet weg gaan bij Gruno daar geef je een club als Gruno niet voor op . Inderdaad je kan er mooie handschoenen voor kopen maar niet de mijne ik heb zelf Adidas een keeper hoort goeie keeperhandschoenen te hebben.

De zwakte van FC Groningen bleek ook tegen ADO Den Haag weer duidelijk in de verdediging te liggen: Ja inderdaad . ik vind Kwakman ook geen verdediger het is een middenvelder vorige jaar zag je het ook met Kieftenbeld in de verdediging en nu op het middenveld speelt hij zijn wedstrijden goed ik zal zeggen probeer Van Dijk centraal naast Ivens .

Dat we komend seizoen minimaal in de middenmoot zullen eindigen verwacht ik wel: Daar gaan we als team aan werken , zoals ik al zeg we zijn niks minder dan de andere teams in de competitie , en de competitie kan raar lopen .

Zondag elf september kunnen alle voetballiefhebbers maar beter naar sportpark Vinkhuizen komen omdat: El Clásico (Gruno - Groningerboys) op het programma staat, het zijn altijd mooie wedstrijden op het sportpark ik hoop ook dit jaar weer op veel plubiek.