Enrico Wardenier( CSVH) wil met CSVH hogerop

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Enrico Wardenier maakte de overstap van Leek Rodenburg naar CSVH waar hij dit seizoen, samen met zijn teamgenoten een hernieuwde poging gaat doen om de tweede klasse te bereiken. Dat en nog meer is te lezen in de Elf vragen en stellingen die de aanvaller voor Puurvoetbalonline invulde.

Enrico Wardenier maakte de overstap van Leek Rodenburg naar CSVH waar hij dit seizoen, samen met zijn teamgenoten een hernieuwde poging gaat doen om de tweede klasse te bereiken. Dat en nog meer is te lezen in de Elf vragen en stellingen die de aanvaller voor Puurvoetbalonline invulde

                                                             wardo_1

                                          Enrico Wardenier gaat met CSVH voor een hoge klassering

 

Dat Leek Rodenburg vorig seizoen degradeerde naar de vijfde klasse snap ik helemaal niets van: Ik snap het wel. Onder de trainer van de eerste seizoenshelft, was het geen team! Heel veel jongens op leeftijd waren ‘vriendjes’ van de trainer. En als je dan op 5 wedstrijden voor de officiële degradatie komt met het verhaal: Ja, maar we doen liever partijtje, dan klopt er iets niet bij die speler (s) en bestuur.

Dat ik onder mijn vader, Johan Wardenier, train bij mijn nieuwe vereniging CSVH kan ik mij echt op verheugen: Dat klopt, ik train al mee sinds de winterstop. Ik had toen al overschrijving aangevraagd ivm met een baantje op zondag, maar dat werd op een hele slinkse manier weggewoven. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht dat ik onder mijn vader zou kunnen voetballen, maar het gaat tot nu toe goed!

Met CSVH moeten we dit seizoen om de bovenste plaatsen strijden: Dat vind ik wel. De selectie is nagenoeg hetzelfde gebleven. Dus ik denk dat we weer voor de titel moeten meedoen.

Ik hoop dat Excelsior niet degradeert dit seizoen maar dat het eindelijk een club is die er een financieel wanbeleid op nahoudt: Excelsior degradeert dit seizoen niet. De Graafschap heeft een uitermate zwakke selectie, dus ik denk dat de Graafschap degradeert.

Ik vind ook dat voetbalschoenen gewoon zwart behoren te zijn: Dat maakt helemaal niks uit. Je voeten doen het, niet de kleur van je schoenen. Als je heel erg lekker in je gele schoentjes speelt, het zij zo. Gaat erom waar je lekker op loopt

Als CSVH en Hoogkerk samen zouden gaan speelde die club binnen drie in de eerste klasse: Na een korte inburgering bij CSVH, is dit volgens mij onbespreekbaar.

Door de voetbalscholen wordt het talent van jonge voetballers eerder ontdekt: Dat zou een van de bedoelingen kunnen zijn. Het is zeker mooi dat, wij, Voetbalschool Noord, een samenwerkingsverband hebben met Fc Groningen. Het gaat erom dat die kinderen het leuk vinden en tegelijkertijd leren en beter worden!

Dat Kees Kwakman man en paard noemde na de nederlaag tegen Roda vond ik grote klasse: Dat vond ik zeker. Zouden ze vaker moeten doen. En die vraag over het leerproces van de journalist van de NOS aan Pieter Huistra was ook een hele goede!

Dat er in de gemeente Groningen zoveel clubs zijn is dodelijk voor het niveau van het amateurvoetbal: Ik denk het niet. Je hebt in de gemeente Groningen 3 clubs die in of  hoger spelen dan de Hoofdklasse en  een aantal eerste klassers. Ik denk juist dat het ten goede komt aan het amateurvoetbal!

Dat het DvhN weinig ruimte besteed aan het amateurvoetbal vind ik een slechte zaak: Slecht is een groot woord. Ik vind het jammer, omdat er soms zulke mooie wedstrijden zijn en dan staat er de volgende morgen in de krant, doelpuntenmakers, scheidsrechter en de gele kaarten en/of rode.

Dat wij thuis beginnen tegen Corenos betekent dat wij direct een lastige tegenstander hebben: Ik heb vorig seizoen een groot deel na de winterstop gezien, alleen ik weet echt niet meer wat voor ploeg Corenos is. We zullen het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken.