Vriendenteam al drie keer kampioen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Deze week,  vrijdag 18 februari om precies te zijn kreeg ik een mail van Johan Paapst die mij regelmatig van nieuwtjes of interessante onderwerpen voor een interview voorziet.

Deze week, vrijdag 18 februari om precies te zijn kreeg ik een mail van Johan Paapst die mij regelmatig van nieuwtjes of interessante onderwerpen voor een interview voorziet.

 gvavrapiditas

In de mail gaf hij aan dat de spelertjes van de E9 van GVAV Rapiditas voor de derde achtereenvolgende keer kampioen waren geworden. Twee keer in de F-junioren en nu een keer in de E-pupillen. In tegenstelling tot alle niet-selectieteams die allen 1 keer per week trainen zijn de boys van de E9 twee keer per week op het trainingsveld te vinden. Dit enthousiasme wordt mede gekweekt door de ‘staf” van het team te weten leider Geert Hofman en de trainers Paul Nijdam en Richard Mulder. Het team voetbalt al vanaf de F-junioren met elkaar en zijn dus steeds samen gebleven en noemen zichzelf dan ook een ‘gezelligheidsteam” dat wel degelijk, naast een stuk gezelligheid, goed wil presteren.

Ruud Kuipers

Dit uitstekend presteren wilde leider Geert Hofman op een speciale manier belonen en hij besloot om de trainer van de E1-selectie, Ruud Kuipers, te benaderen of die bereidt was om een gasttraining te verzorgen aan de E9. Ik ken Ruud van de periode dat ik de toenmalige E1 van GVAV Rapiditas intensief volgde en wat ik nog steeds als een van de hoogtepunten in het bestaan van Puurvoetbalonline beschouw. Een gedreven trainer die, zo was gedurende dat seizoen duidelijk te zien, zowel spelers individueel als het team steeds beter maakte. Ruud, zo begreep ik van Johan, reageerde zeer spontaan op het verzoek van Geert en zo zullen de jongens van de E9 op maandag 28 februari getraind worden door de trainer van de E1-selectie die zich daar niet met ‘half werk" van af zal maken. De spelers verheugen zich nu al op deze training die op maandag 28 februari zal plaats vinden. Maar daar blijft het niet bij want ook ik heb ondertussen contact gehad met Geert want Puurvoetbalonline gaat natuurlijk wat met de E9 van GVAV Rapiditas doen. Zo zullen de boys via de rubriek ‘de 15 vragen aan” op onze site verschijnen en zal ook het begeleidingsteam uitgebreid aan bod komen. Want dit, naast al het andere nieuws wat binnen komt, zijn toch de mooie dingen die we een beetje zoeken.

Vriendenteam

Een team dat als vriendenteam bijelkaar blijft en ook nog goed presteert verdiend dat het in de schijnwerpers komt te staan waar we dan ook met alle plezier aan meewerken. Daarom zullen vanaf begin maart de volgende spelers van de E9 aan de trouwe bezoekers van Puurvoetbalonline voorgesteld worden: Dylan ter Arkel DJ Hofman, Arian Ibrahim, Cengiz Kilic, Stefan Martina, Robin Nijdam, Rowin Paapst, Vincent Stoel, Mohammed El Baroudi, Boyd Schutte en de begeleiders Richard Mulder, Paul Nijdam en Geert Hofman. Maar we zullen ook een wedstrijd van de E9 bezoeken en daar een wedstrijdverslag van maken zoals ik ze ook voor de Ommelander Courant schrijf en ook weleens over de E1 van GVAV  en de D2 van CVVB heb geschreven. Dus wat dat betreft….. laat het voorjaar maar komen!!