SV Bedum Oldstars naar Iran: Een warm welkom staat ze te wachten.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

De kop is eraf was de kop van het eerste nieuwsbulletin over de reis wat een negental leden van de SV Bedum Oldstars naar Iran gaat maken. In het tweede bulletin laten we de achterblijvers weten dat de mannen in Iran een warm welkome ontvangst wacht.
image 2018 08 27
Dat het bezoek van een delegatie van SV Bedum Oldstars zo groots opgezet zou worden had bijna niemand verwacht. Maar gezien de woorden van de heer Sani, voorzitter van Ghoochanse voetbalvereniging, en die hij gisteren naar Massoud Djabani stuurde kan het negental in Iran een warm en hartelijk onthaal verwachten: " Ik ben heel erg blij dat mijn bevolking door middel van voetbal in contact kan komen met de bevolking van het land van oranje. Voetbal is een element om culturen naast elkaar te brengen en natuurlijk is het nog mooier als deze sport om omarmd wordt door vriendschap en liefde, daardoor kunnen twee culturen zich met elkaar verbinden. Ik ben blij dat wij jullie gastheer mogen zijn. Welkom dierbaren, in het land van cultuur en poëzie.  Wij wachten ongeduldig op jullie komst.”

Mooie woorden van de heer Sani die duidelijk laat voelen hoe de mensen in Iran aankijken tegen het bezoek van Jabbar Mobareky, Massoud Djabani en zeven voetbalvrienden uit het verre Nederland. De mannen zijn ondertussen onderweg en zullen daar donderdag om 02.00 uur plaatselijke tijd aankomen