Ik ben het zat!!!!

Geschreven door Ron Bolt op . Geplaatst in Binnen de lijnen

De vv Kloosterburen is een geweldige vereniging met een prima sfeer en veel medewerking van vrijwilligers. Onze leden aantal blijft op peil en dat komt de toekomst ten goede. De dames afdeling, die we samen hebben met de vv Eenrum loopt naar behoren en de dames voelen zich thuis bij EKC. Ook daar zijn alle leden belangrijk voor een gezonde toekomst, de dames hebben het geweldig naar hun zin.
Profielfoto van EKC Dames
Waar ik mij al een tijd aan erger is het feit, dat de vv Winsum herhaaldelijk onze dames persoonlijk benadert met de vraag bij hun te komen voetballen. Ten eerste vinden de dames van EKC dit zeer vervellend en ten tweede wat denken ze wel niet wat ze voor een vereniging zijn, ze spelen in de zelfde klasse als EKC. Als er dames zijn die graag bij de vv Winsum willen voetballen, dan melden ze zichzelf wel aan!!!
Het is naar mijn mening belangrijk dat elk dorp een voetbalvereniging behoudt en door dit soort praktijken loopt dat gevaar. Stop ermee en richt je op je eigen vereniging en leden. Dit geld voor alle verenigingen, maak elkaar nou niet kapot.  Wees trots op je vereniging en speel op dit gebied het ook Flair Play.

Ron Bolt

Voorzitter vv Kloosterburen.