Jarno Goedhart: Multisport EVENTS moet nog meer bekend worden bij verenigingen en evenementen.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Jarno Goedhart is naast eigenaar/directeur van Tennisschool De Ommelanden, Webshop tennismateriaal.nl, medeoprichter/bestuurslid stichting tennisconnnect ook één van de eigenaren van Multisport EVENTS uit Baflo. Samen met Ronald de Haan en Jeroen Lukassen is hij met Multisport EVENTS actief. Een organisatie welke actief is op het gebied van sportondersteuning en sportactivering. En daarnaast faciliteren ze veel sport en andere evenementen.
Jarno
Tennisschool De Ommelanden.

Een druk bezet man is de 37 jarige Jarno Goedhart die tien jaar geleden zijn Tennisschool startte. Precies als bijna alle jongens begon het ook voor Jarno op jonge leeftijd (5) als voetballer. ‘Op mijn 6e ging ik vervolgens als tweede hobby tennissen. Dat vond ik ook een leuke sport wat er voor zorgde dat ik, toen ik 13 jaar was, een keuze moest maken. Of ik richtte mij op het tennis of ik bleef voetballen. Ik besloot om voor het eerste te gaan. Op 12-jarige leeftijd werd ik vervolgens uitgenodigd om bij de bondstraining te gaan trainen.” Maar op 16 jarige besloot Jarno Goedhart het prestatieve tennis op een lager pitje te zetten om een wel duidelijke reden. ‘Op dat moment vond ik het niet waard om zoveel te blijven investeren in het tennissen. Ik vind dat je altijd goed naar jezelf moet kijken als sporter. Wat wil en kan ik bereiken. Denk je dat er nog rek in zit moet je er voor gaan. Wanneer dat gevoel weg is moet je andere keuzes maken. Daarom besloot een sportopleiding te volgen en mijn licentie te halen voor tennistrainer.”
Dat laatste zorgde dat Jarno in 2006 zijn eigen Tennisschool begon nadat hij in 2000 was begonnen als tennisleraar. ‘Voordat ik in 2006 voor mijzelf begon gaf ik al een aantal jaren les. Dat zorgde voor een prima start van mijn Tennisschool. In 2006 zijn we in Aduard, Kloosterburen, Baflo en Eenrum begonnen. Daar zijn Usquert, Uithuizen, Middelstum, Winsum, Ulrum en Warffum bijgekomen, vertelt de Winsumer die met Joris Jurna, Stan Naaktgeboren en Lisanne Greveling drie tennisleraren in dienst heeft. ‘Daarnaast, zo verteld de Winsumer, geef ik zelf ook nog training en ben uiteraard organisatorisch druk met de Tennisschool. Ook verkoop ik online rackets en bespan ik rackets.” Ook hierin heeft Goedhart jarenlang ervaring opgedaan, aangezien hij tot 2005 werkzaam was bij Willy Loos in Groningen. In 2005 heeft Goedhart ook ervaring op gedaan door te mogen bespannen op Roland Garros. Sinds dit jaar heeft Jarno Goedhart met een collega tennisschool en meerdere tennisleraren in de provincie Groningen, Stichting Tennisconnnect opgezet. Stichting Tennisconnnect is een stichting welke tennissers, verenigingen, trainers en tennisscholen in Noord Nederland 
met elkaar verbind en hun krachten laat bundelen. 
Daarnaast bieden ze met hun website een platform met diverse diensten waar men momenteel druk mee is om dat verder te ontwikkelen, verteld Goedhart.
Multi EVENTS.
Maar zoals gezegd is Jarno Goedhart bij nog een bedrijf betrokken en dat is Multisport EVENTS uit Baflo. Multisport EVENTS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in sport ondersteuning/activering en verhuur van kleine en grote (sport)attributen. Een bedrijf dat vanaf 2014 zijn eigen weg probeert te vinden richting gemeenten, sportverenigingen en (sport)evenementen vertelt Jarno. ‘Ik voetbalde samen met Ronald de Haan die een evenementenbureau had en springkussens e.d. verhuurde. We raakten toen een keer in gesprek over zijn evenementenbureau en mijn activiteiten met de Tennisschool. Van het één kwam het ander en we besloten al snel om samen te gaan werken. Zo kwamen we bijvoorbeeld tot het project pleintennis waarbij er een mini-tenniscourt neergelegd werd. Dat is een opblaasbaar court met twee minitennisbanen waar de jeugd in kan spelen. Dit mini-tenniscourt heeft al in Winsum, Zoutkamp, Uithuizen en Appingedam gelegen en was overal een succes. Een succes dat voor meer sportattributen van Multisport EVENTS geldt. Ronald de Haan, Jeroen Lukassen en Jarno Goedhart zijn vanaf 2014 echt gericht bezig en gezien het aantal opdrachtgevers niet zonder succes. ‘We mogen inderdaad niet klagen omdat er in deze branche best veel concurrentie is. Dat is echter niet erg want dat houd je als bedrijf namelijk scherp. Wat we met Multisport EVENTS graag willen bereiken is een nog grotere bekendheid bij sportverenigingen. Daarnaast willen we ook graag de sportondersteuning en activering verder ontwikkelen. Sport speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Gemeenten, zorg en welzijnsinstellingen gebruiken sport steeds vaker als middel om preventieve activiteiten te ontwikkelen en een gezond leefklimaat te creëren. Multisport EVENTS wil en kan deze organisaties en instellingen op een verhelderende en effectieve manier ondersteunen.
Logo TDO 10 jarig jubileum

Bekendheid
Door mijn Tennisschool de Ommelanden( www.tennisschooldeommelanden.nl ) kom ik uiteraard met veel tennisclubs in contact. Dat willen we ook bij andere verenigingen gaan bereiken. We hebben namelijk een diversiteit aan sportattributen zoals een pannakooi, snelheidsmeter, springkussen. Maar er zijn veel meer sportattributen de moeite waard waar ik graag voor naar onze website www.multisportevents.nl  , aldus een enthousiaste Jarno Goedhart die duidelijk uitstraalt dat hij datgene wat hij doet echt leuk vind. ‘Met al mijn bedrijven kom ik in aanraking met volwassenen en kinderen die graag iets willen bereiken of samen doen. Dat spreekt mij enorm aan moet ik zeggen. Dat ik met de Tennisschool al veel verenigingen heb weten te bereiken is prachtig. En dat doel streven we ook na met Multisport Events, zoveel mogelijk organisaties en evenementen bereiken met onze sportattributen en sportondersteuning.”
En inderdaad, kijk op de website van de mannen uit Baflo en je komt een veelheid aan opdrachtgevers tegen. Opdrachtgevers die terugkeren bij Multisport EVENTS dat bekend staat om zijn kennis, veelzijdigheid en service, vertelt Jarno niet zonder trots. ‘Daar maken we ons inderdaad sterk voor. We investeren veel in nieuwe attributen en de juiste service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze opdrachtgevers moeten gewoon tevreden zijn en denken, daar kom ik zeker terug. Die ervaring heb ik ook wat de Tennisschool betreft. Wanneer je verenigingen en je leerlingen op de juiste wijze benadert kweek je daar vertrouwen mee. Dat is ook datgene wat wij met Multisport EVENTS voor ogen hebben. Bekend worden bij nog meer sportverenigingen en Evenementen.”